سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

فرمانده سپاه محمودآباد:

بسته های معیشتی در محمودآباد و آمل توزیع شد

فرمانده سپاه محمودآباد گفت: رزمایش کمک مؤمنانه به همت مجمع خیران محمودآباد در راستای افزایش همدلی برگزار شد.

بسته معیشتی
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، سرهنگ پاسدار جواد کردان اظهار داشت: این رزمایش برگرفته از سیرت کرامت  امام حسن (ع)  با همت جهادی در کمک به همدیگر و مواسات مومنانه به اجرا در آمد.

فرمانده سپاه محمودآباد، دستگیری همدیگر در شرایط سخت را اقدامی نیکوکارانه و خداپسندانه عنوان کرد و ادامه داد: ارزش هر یک از این بسته ها هفتصد هزار تومان است که به صورت نمادین در ۱۰۰ بسته و در مجموع بیش از ۲۵۰۰ بسته، همزمان در سطح پایگاه های مقاومت بسیج سپاه شهرستان محمودآباد بین نیازمندان توزیع خواهد شد.

همچنین به همت گروه جهادی و نیکوکاری باب الحوائج مسجد شهدای هفتاد و دو تن شهرستان آمل ۲۲۰ بسته معیشتی میان نیازمندان این شهر توزیع شد.

مسئول گروه جهادی نیکوکاری باب الحوائج آمل گفت: همزمان با میلاد امام حسن مجتبی (ع) بیش از ۲۰۰ بسته معیشتی به ارزش هر کدام یک میلیون و پانصد هزار تومان در مسجد شهدای هفتاد و دو تن آمل تأمین و به خانواده های نیازمند تحویل می شود.

محسن تقی زاده تصریح کرد: هزینه تأمین مجموع بسته های معیشتی بیش از ۳۰۰ میلیون تومان اعلام شد که به کمک خیران تهیه شد تا در شب میلاد امام حسن مجتبی (ع) به دست نیازمندان برسد.

وی هدف از توزیع این بسته را شاد کردن دل خانواده های نیازمند در این شب‌های ماه مبارک رمضان و دستگیری از نیازمندان عنوان کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه