سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است

مدیر جهاد کشاورزی جویبار اعلام کرد؛

۶۰ درصد شالیزارهای جویبار شخم و شیار زمستانه شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از شخم و شیار بیش از ۶۰ درصد اراضی شالیزاری این شهرستان تاکنون خبر داد.

شخم و شیار زمستانه
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، عبدالله رحیمی با اشاره به آغاز شخم و شیار اولیه در اراضی شالیزاری شهرستان جویبار اظهار داشت: از شخم و شیار بیش از ۶۰ درصد اراضی شالیزاری این شهرستان تاکنون خبر داد.

وی به کشت برنج در بیش از ۱۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: برنج بیش از ۶۰ درصد از تولید محصولات زراعی این شهرستان را به خود اختصاص داده است.

مدیر جهاد کشاورزی  شهرستان جویبار با بیان اینکه بر اساس بازدید های بعمل آمده، بیش از ۶۰ درصد از اراضی شالیزاری شهرستان جویبار شخم و شیار اولیه شد، گفت: شخم و شیار زود هنگام یکی از راهکار های کنترل آفات و بیماریها و پوسیدگی بقایای گیاهی کشت قبل  است که در حال حاضر ۶ هزار و ۴۲۰ هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان با احتساب کشت دوم محصولات زراعی شخم و شیار شد که بیش از ۶۰ درصد سطوح این اراضی را در بر می گیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه