سرخط خبرها
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب

معاون راهداری مازندران خبر داد؛

ارتقای ایمنی سفرهای نوروزی در دستور کار راهداری مازندران

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران ضمن قدردانی از زحمات همه دست اندرکاران در خصوص ایمنی راه ها، راهداری را شغلی سخت و توام با ایثار و فداکاری دانست و گفت: ارتقای ایمنی سفرهای نوروزی در دستور کار راهداری مازندران است.

راهداری مازندران
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، محسن محمدنژاد اظهار داشت: این اداره کل در طول سال به طور جاری و ساری در تمامی محورها حضور فعال داشته و طرح ایمنی محورها را در دستور کار خود قرار داده و سعی برآن دارد با برنامه ریزی های دراز مدت و کوتاه مدتی که داشته، بتواند با اجرای پروژه هایی از قبیل روکش آسفالت، نصب علائم، خط کشی و... شرایط بسیار مطلوبی را در تمامی فصول برای جاده های استان ایجاد کند تا هیچ راننده و مسافری در جاده ها دچار مشکل نشود.

وی ادامه داد: در طول ۱۰۴۰۰ کیلومتر راه اصلی ، فرعی و روستایی استان مازندران ۲۳ راهدارخانه ثابت و سیار فعالیت می کنند که ۳۵۰ نفر از راهداران سخت کوش و پرتلاش در قالب ۳۶ اکیپ راهداری زمستانی و با ۲۵۰ دستگاه ماشین آلات راهداری در ۳۷۰۰ کیلومتر از راه های برفگیر و کوهستانی استان به انجام فعالیت های راهداری مشغول می باشند.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مازندران به طرح "پاکسازی حریم راه های استان" اشاره کرد و افزود: خوشبختانه در راستای تأکید استاندار مبنی بر اجرای طرح مذکور ، اقدامات گسترده و مثبتی از سوی راهداران این اداره کل و دیگر دستگاه های مرتبط در خصوص زیباسازی و پاکسازی حریم راه ها انجام پذیرفت.

وی همچنین از اجرای عملیات گسترده ایمن سازی در سطح محورهای استان خبر داد و عنوان داشت: به منظور فرا رسیدن سال نو، عملیات ایمن سازی محورهای این استان با شتابی مضاعف در دستور کار ۳۵۰ راهدار پر تلاش این استان قرار دارد.

محمدنژاد در خاتمه به اجرای پویش نه به تصادف در سطح جاده های استان اشاره و اظهارداشت: از۲۵ اسفندماه جاری تا ۱۵ فروردین ماه سال۱۴۰۴ پویش "نه به تصادف با شعار شیش دونگ برانیم" را با رویکرد اصلی آموزش و افزایش دانش عمومی نسبت به فرهنگ صحیح رانندگی با ایجاد یک ایستگاه در محور ارتباطی استان اجرا خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه