English

عضو شورای اسلامی شهر مرزن آباد:

مرزن آباد؛ کشش مجوز جدید معدن را ندارد

عضو شورای اسلامی شهر مرزن آباد گفت: از مسئولانی که در صدور مجوزها نقش دارند می خواهیم تا بررسی بیشتری کنند چون منطقه مرزن آباد دیگر کشش ثبت مجوز جدید فعالیت معدن را ندارد.

مرزن آباد؛ کشش مجوز جدید معدن را ندارد
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، سروش صیادی نژاد اظهار داشت: در مرزن آباد ۹ معدن در حال فعالیت هستند که به تازگی مجوز فعالیت چند معدن نیز صادر شده است.

وی ادامه داد: افزایش تعداد معادن سبب آسیب به اکوسیستم مرزن آباد شده و حتی آب رودخانه چالوس در طول سال گِل آلود است.

عضو شورای اسلامی شهر مرزن آباد تصریح کرد: مجوزهای جدید صادر شده موجب آسیب رساندن به خط انتقال آب شرب مرزن آباد می شود و سلامت مردم را تهدید می کند و بنابراین از مسئولانی که در صدور مجوزها نقش دارند می خواهیم تا بررسی بیشتری کنند چون منطقه مرزن آباد دیگر کشش ثبت مجوز جدید فعالیت معدن را ندارد.

وی عنوان داشت: اخیراً در منطقه «کانی» که یکی از ذخیرگاه های درختان ارزشمند زربین است نیز مجوز جدید فعالیت معدن صادر شد و این با توجه اینکه گونه زربین یکی از ۱۳ گونه های درختی ممنوعه برای قطع درختان است چگونه چنین مجوز جدیدی صادر شده است.

معادن مرزن آباد چالوس

در ادامه یکی از دوستداران محیط زیست اظهار داشت: با توجه به صحبت هایی که شد، پنج مجوز جدید برای فعالیت معدن در منطقه صادر شد.

مجید مراد جعفری بیان داشت: یکی از این مجوزها در منطقه البرز مرکزی در بخش کجور صادر شد و این با قانون البرز مرکزی مغایرت دارد.

وی تصریح کرد: متأسفانه قرار است منطقه ای را برای فعالیت معدن جدید در کنار آزادراه تهران - شمال در منطقه چالوس به مساحت 25 هکتار واگذار کنند و این یکی از آن پنج مجوز جدید است.

وی یادآور شد: رودخانه و دریای چالوس به خاطر فعالیت معادن آلوده شده است و متأسفانه کسی به فکر محیط زیست رودخانه چالوس نیست.

این دوستدار محیط زیست افزود: یکی از دلایل وجود ریزگردهایی که اخیراً در چالوس شاهد هستیم حاصل فعالیت همین معادن است.

وی گفت: سؤال ما این است که کمیسیون ماده 11 هوای پاک استان مازندران این مجوزها را صادر کردند بر چه اساس این مجوزها را دادند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه