فرماندار عباس آباد خبر داد؛

بهره برداری از ۱۵ پروژه در دهه فجر

فرماندار عباس‌آباد گفت: در دهه فجر امسال ۱۵ پروژه با اعتباری بالغ‌ بر ۴۷۰ میلیارد ریال در شهرستان عباس‌آباد به بهره‌برداری می‌رسد.

کابلی فرماندار عباس آباد
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، ساسان کابلی در نشست خبری به مناسبت دهه فجر اظهار داشت: بیش از ۱۵۰ برنامه فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، هنری و قرآنی در دهه فجر چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در عباس‌آباد اجرا می‌شود.

وی با اشاره به‌ اینکه ۱۵ پروژه عمرانی و خدماتی با اعتباری بالغ‌ بر ۴۷۰ میلیارد ریال در دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد، تصریح کرد: مسکن مددجویان، رینگ شهری ۲۰ متری عباس‌آباد، ساختمان دهیاری و پل تیلورسر شرقی، ساختمان دهیاری روستاهای هردوآبرود و شجاع‌محله، پروژه آب‌رسانی روستاهای تازه‌آباد و کراتکوتی از مهم‌ترین پروژه‌هایی است که در دهه فجر امسال افتتاح خواهد شد.

فرماندار عباس آباد تأکید کرد: دهه فجر یادآور روزهای بزرگ و پرافتخار پیروزی انقلاب اسلامی ایران است. این ایام مبارک فرصتی است تا دست‌آوردهای ارزشمند انقلاب را مرور کنیم و به جوانان و نسل‌های آینده انتقال دهیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه