سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

استاندار مازندران در همایش روز جهانی عصای سفید؛

بستر حضور و رشد نابینایان در جامعه باید بیشتر فراهم شود

استاندار مازندران در این مراسم به توانمندی های روشندلان اشاره کرد و گفت: معلولان و نابینایان بخش قابل توجهی از جمعیت کشور ما هستند و تمام نهادها و دستگاه‌ها زمینه و بستر رشد و استفاده از فرصت‌های برابر تحصیلی، شغلی و اجتماعی را برای این عزیزان باید فراهم نمایند.

استاندار مازندران در همایش روز جهانی عصای سفید
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، یوسف نوری با حضور در همایش روز جهانی عصای سفید، روشندلان و نابینایان را انسان‌های نورانی یاد کرد و اظهار داشت: حضور فعال و پررنگ شما عزیزان نشان دهنده عزم و اقتدار شما بوده و محدودیت ظاهری برای شما محرومیت ایجاد نکرد.

وی با تأکید بر اینکه ۳۵ میلیون نابینا در جهان داریم، ادامه داد: معلولان و نابینایان بخش قابل توجهی از جمعیت کشور ما هستند و تمام نهادها و دستگاه‌ها زمینه و بستر رشد و استفاده از فرصت‌های برابر تحصیلی، شغلی و اجتماعی را برای این عزیزان باید فراهم نمایند.

استاندار مازندران افزود: به معاونین و مدیران دستگاه‌های مربوطه در راستای ایجاد زمینه اشتغال مناسب برای شما دستورات لازم ارائه شد.

وی با اشاره به دیدار دو زوج نابینا در استانداری، خاطر‌نشان ساخت: شئونات زندگی این افراد توسط نهادهای حمایتی، مردمی و دولتی فراهم شود، آنها خود به زندگی‌شان می‌پردازند.

نوری با بیان اینکه امروزه فناوری‌های نوین در زندگی افراد معلول بسیار حائز اهمیت است، گفت: بسیاری از فناوری‌های توانبخشی، گامی برای ایجاد فرصت زندگی و بهره مندی برابر از فضاهای اجتماعی و فردی برای معلولان، ناشنوایان و نابینایان در کشور است.

وی، متناسب‌سازی شهری و اداری، آموزشی و بهداشتی را به فرمانداران، شهرداران و مدیران دستگاه‌ها تأکید کرد و بیان داشت: این وظیفه قانونی شما هست که شهر را برای همه شهروندان زیست‌پذیر کنید.

استاندار مازندران در این همایش به انسان های بزرگ و فرهیخته نابینای ایران و جهان در ادبیات، هنر و نویسندگی و حوزه‌های دیگر اشاره کرد و گفت: خداوند هر انسان را که از یک عضو مانند چشم محروم می کند، به جای آن بصیرتی والاتر از دید ظاهری به او می بخشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه