سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

استاندار مازندران خبر داد؛

اختصاص ۱۱۰۰ میلیارد ریاد برای پروژه های عمرانی خسارت دیده از سیل در سوادکوه

استاندار مازندران در آئین آغاز عملیات اجرایی پل شهید صادقی زیراب در سوادکوه شمالی گفت: ۱۱۰۰ میلیارد ریاد برای پروژه های عمرانی خسارت دیده از سیل در سوادکوه اختصاص یافت.

استاندار مازندران
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

یوسف نوری با اشاره به اینکه به دلیل بحران‌پذیری شهر زیراب درحوادث طبیعی، ساخت پل صادقی برمبنای پدافند غیرعامل الزامی و ضروری است، اظهار داشت: نگاه به این شهرستان باید نگاه کلی و فراگیر باشد.

وی پل شهید صادقی را از مصوبات سفر دوم شهید جمهور اعلام کرد و ادامه داد: از اقدامات مهم شهرستان ساخت همین پل می‌باشد که بخش اعظم اعتبارات آن از ستاد بحران، بخشی از تبصره اعتبارات استانی، شهرداری و آب منطقه‌ای تخصیص یافته است.

استاندار مازندران افزود: همگرایی و همسویی دستگاه‌ها در تسریع اجرای پروژه‌ها تأثیرگذار است.

وی با بیان اینکه پل صادقی زیرآب باید طی یک سال ساخته و به بهره‌برداری برسد، گفت: پل مذکور علاوه بر تردد مسافران و وسایل نقلیه در ایام ترافیک و بحران به عنوان پل پدافند غیرعامل می‌تواند عمل کند.

نوری با تأکید بر اینکه برای اولین بار پس از طی دو هفته اعتبار تخصیص یافت، تصریح کرد: عدم برخی از اقدامات اجرایی و عمرانی در گذشته و همچنین تغییر اقلیم و بارش‌های سیل آسا، باعث از بین‌رفتن زیرساخت‌ها شده است.

وی بیان داشت: در راستای تخصیص اعتبارات، مستندات خسارت‌ها، تنظیم و به وزارت کشور ارسال شده است.

استاندار مازندران همچنین با بیان اینکه اکثر زمین‌ها در استان در مسیر سیل قرار دارند و زمین و محصولات کشاورزی باید بیمه شوند، تأکید کرد: جهاد کشاورزی بیمه زمین‌های زراعی و محصولات را پیگیری نماید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه