سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت

رئیس کل دادگستری مازندران تأکید کرد؛

برخورد قاطع دستگاه قضایی با متخلفین ساخت و ساز غیرمجاز

رئیس کل دادگستری مازندران بر برخورد قاطع و قانونی دستگاه قضایی با متخلفین حوزه ساخت و ساز‌های غیرمجاز در استان تأکید کرد.

رئیس کل دادگستری مازندران
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، عباس پوریانی در حاشیه بازدید از ساخت و ساز غیرمجاز صورت گرفته در روستای پلطان شهرستان تنکابن اظهار داشت: مدیران جهاد کشاورزی و امور اراضی باید به تکالیف و وظایف خود در راستای پیشگیری از ساخت و ساز‌های غیرمجاز به بهترین شکل ممکن عمل کنند تا از هرگونه اقدام غیرقانونی جلوگیری شود.

وی با اشاره به وجود مواهب طبیعی مازندران، بر ساماندهی وضعیت ساخت و ساز‌ها در استان تأکید کرد و ادامه داد: قطعاً با افرادی که نسبت به ساخت و ساز غیرمجاز اقدام می‌کنند برخورد قاطع و قانونی خواهد شد.

رئیس کل دادگستری مازندران بر لزوم برخورد قانونی رؤسای دادگستری و دادستان‌ها با متخلفین در راستای مقابله با ساخت و ساز‌های غیرمجاز تأکید و تصریح کرد: می‌طلبد مدیران جهاد کشاورزی و امور اراضی به وظیفه و تکالیف خود در این خصوص به شکل مطلوب عمل کرده و از ساخت و ساز‌های غیرمجاز جلوگیری کنند.

وی افزود: طبق قانون، اقدام افرادی که نسبت به ساخت و ساز‌های غیرمجاز اقدام می‌کنند، جرم است و در قانون برای متخلفین و مجرمین این حوزه، جریمه و قلع و قمع تعیین شده است.

پوریانی همچنین از صاحبان زمین‌های کشاورزی خواست قبل از هرگونه اقدام برای ساخت و ساز، نسبت به اخذ مجوز‌های قانونی از کمیسیون مربوطه در راستای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی اقدام کنند.

وی تأکید کرد: متولیان تعیین بافت شهری و روستایی نیز با برنامه ریزی صحیح و مراجعه به محل موردنظر و انجام کارشناسی دقیق، نسبت به تعیین صحیح محدوده طرح هادی اقدام کنند تا از بروز مشکلات بعدی و ایجاد زمینه ساخت و ساز‌های غیرمجاز پیشگیری شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه