تلاش راهداران برای پاکسازی و رانش برداری سیل بابل ادامه دارد

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان بابل گفت: درپی وقوع سیل اخیر در مناطق بالادست و کوهستانی بخش بندپی شرقی این شهرستان بیش از ۵۴ میلیارد تومان خسارت به راه و ابنیه فنی وارد شده است و تلاش راهداران برای پاکسازی و رانش برداری سیل بابل ادامه دارد.

سیل بابل
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، نورالدین قاسم زاده اظهار داشت: در پی وقوع سیل و بارش چند روز گذشته به حدود ۳۵ کیلومتر راه های روستاهای شورکش، کاکرون، تته، برون، یخچال پشت، گریوده، ورزنه، انیجدان، میانک و گلیرون خسارت وارد شده است.

وی با اشاره به آسیب به بستر و گوشواره های ۵ دستگاه پل روستاهای لمسوکلا، سرجیکلا، شالدره، نسیه، کتبعلی و انیجدان این شهرستان ادامه داد: بلافاصله پس از این اتفاق اکیپ های راهداری با به کارگیری انواع ماشین راهداری در محل حادثه اعزام و در حال حاضر مشغول به ترمیم و مرمت و بازگشایی مجدد محور مذکور هستند.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان بابل گفت: نفوذ آب‌های سطحی در لایه‌های سنگی و خاک موجب سرخوردگی و سقوط سنگ‌ها از کوه شده که خوشبختانه آسیب به کاربران جاده ای وارد نشد.

وی بیان داشت: متأسفانه با توجه شرایط توپوگرافی و جغرافیایی استان ما در طول سال شاهد حوادث متعددی در خصوص ریزش و رانش جاده در محورهای کوهستانی هستیم که این امر کار و فعالیت راهداران را دشوار می کند.

گفتنی است؛ مسافرین و رانندگان محترم می‌توانند جهت کسب اطلاعات از آمار و ارقام تردد در محورهای استان و کشور همچنین آگاهی از آخرین وضعیت راهها و انسدادها یا محدودیت‌های احتمالی تردد و شرایط جوی به سایت www.۱۴۱.ir مراجعه نموده و یا با تلفن گویای ۱۴۱ تماس حاصل فرمایند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه