فرمانده انتظامی چالوس:

باند سارقان غیر بومی خودرو در چالوس منهدم شد

فرمانده انتظامی شهرستان چالوس از دستگیری یک باند ۴ نفره سارقان با ۲ فقره سرقت خودرو خبر داد.

انتظامی چالوس
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، سرهنگ محسن سلیمانی با اعلام این خبر اظهار داشت: در پی اعلام وقوع یک فقره سرقت خودرو در یکی از مناطق سلمانشهر شهرستان عباس آباد و رد زنی سارقان در حوالی چالوس، موضوع بطور ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی ادامه داد: مأموران پلیس آگاهی با انجام تحقیقات فنی پلیسی اعضای این باند سرقت که متشکل از ۲ مرد و ۲ زن بودند، را در مقابل رستورانی در حوالی چالوس شناسایی و پس از هماهنگی قضائی با یک عملیات منسجم دستگیر کردند

فرمانده انتظامی شهرستان چالوس با اشاره به اعتراف متهمان به دو فقره سرقت خودرو در شهر تهران و همچنین سلمان شهر عباس آباد، گفت: مأموران پلیس آگاهی چالوس از متهمان ۲ خودروی سرقتی را کشف و هر ۴ متهم را با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی کردند.

وی در پایان با بیان اینکه ایجاد امنیت مطلوب برای شهروندان وظیفه ذاتی پلیس است، خاطرنشان ساخت: شهروندان در صورت نیاز از طریق شماره ۱۱۰ می‌توانند از ظرفیت نیروی انتظامی برای برقراری نظم و امنیت در جامعه نهایت بهره را ببرند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه