کارشناس هواشناسی مازندران اعلام کرد؛

سامانه بارشی و سرد بهاری در راه مازندران

کارشناس هواشناسی مازندران گفت: روز‌های سه شنبه و چهارشنبه ضمن کاهش دما، بارش‌های پراکنده را در مازندران خواهیم داشت.

هواشناسی مازندران - طبیعت کندلوس
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، ابراهیم تاکامی اظهار داشت: شبانه روز گذشته بیشترین بارندگی در دوناعلیا نوشهر و تلوک قائم شهر به میزان ۱۶ میلیمتر گزارش شد.

وی ادامه داد: نقشه‌های پیش یابی هواشناسی نشان می‌دهد که امروز به تدریج از میزان ناپایداری‌ها کاسته شده و برای فردا افزایش دما در سطح استان داریم.

کارشناس هواشناسی مازندران گفت: روز دوشنبه هم هوا نسبتاً گرم است و در ساعات بعدازظهر افزایش ابر، وزش باد و درارتفاعات رگبار‌های پراکنده را انتظار داریم.

وی افزود: روز‌های سه شنبه و چهارشنبه ضمن کاهش دما، بارش‌های پراکنده را در استان خواهیم داشت.

تاکامی بیان داشت: چهارشنبه شب و روز پنجشنبه بارندگی در استان گسترده می‌شود و در همه مناطق استان بارندگی پیش بینی می‌شود.

وی یادآور شد: دریای خزر امروز مواج است و برای فعالیت‌های دریایی مناسب نیست.

تاکامی افزود: دیروز گلوگاه و بندرامیرآباد با بیشینه دمای ۲۷ درجه گرم‌ترین و دلیر صبح امروز با ۶ درجه بالای صفر سردترین نقطه استان بودند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه