سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

استاندار مازندران:

خسارت‌های سیل اخیر بررسی و نتیجه به وزیر کشور اعلام خواهد شد

استاندار مازندران گفت: با توجه به سیل اخیر مناطق عباس آباد، کلارآباد، چالوس، نور، سوادکوه و برخی شهرستان‌های شرق استان، وزیر کشور و دو تن از معاونینش به اتفاق رئیس ستاد مدیریت بحران کشور برای بازدید میدانی از مناطق سیل زده به مازندران آمدند.

استاندار مازندران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، سیدمحمود حسینی پور اظهار داشت: این بازدید که از ساعت ۷ صبح شروع شد و تا ظهر ادامه داشت بخشی از اماکن دچار آسیب منطقه، رودخانه‌ها، زمین‌های کشاورزی و بخشی از مناطق شهری مورد بازدید قرار گرفت و مقرر شد ساخت‌ و سازها در حریم رودخانه اصلاح شود و از ساخت و سازهای غیرمجاز پیشگیری شود.

وی ادامه داد: توصیه وزیر کشور بر توجه ویژه به حریم رودخانه‌ها و بحث ساخت و سازهاست.

استاندار مازندران تصریح کرد: مقرر شد لایه روبی رودخانه‌های آسیب دیده و احداث فنی آبخیزداری انجام شود تا در آینده دیگر شاهد تخریب و عواقب ناشی از سیل نباشیم.

وی بیان داشت: همچنین مقرر شد با تمام دقت تمام خسارت‌های سیل اخیر بررسی و نتیجه به وزیر کشور اعلام شود.

حسینی پور افزود: برای آینده بهتر استان قرار شد گزارش دقیقی از وضعیت تمام مناطق سیل خیز، توسط آب منطقه‌ای و ستاد بحران انجام شود تا با تأمین بودجه از سوی ستاد بحران، اقدامات پیشگیرانه صورت گیرد.

وی ابراز داشت: در این بازدید، نمایندگان مجلس، مسئولان مناطق و مردم محلی، مسائل پیش آمده و نظرات خود را به صورت مستقیم با وزیر کشور در میان گذاشتند و قرار شد همه این‌ موارد پس از بررسی، جمع‌بندی شود و در قالب مصوبه‌ای توسط ستاد بحران ابلاغ شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه