سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

سرپرست معاونت میراث‌فرهنگی مازندران:

نظارت بر ساخت و سازها در بافت تاریخی شهرها با حمایت شهرداری‌ها امکان‌پذیر است

سرپرست معاونت میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران گفت: برای جلوگیری از ساخت و سازها در سطح شهرهای استان مازندران، شهرداری‌ها باید همگام با میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران باشد.

میراث‌فرهنگی مازندران

به‌ گزارش خبرگزاری موج مازندران، محسن باستانی در نشست هم‌اندیشی حفاظت آثار و بافت‌های تاریخی مازندران اظهار داشت: در استان ۵ شهر دارای بافت و ۳ شهر همچون بابلسر و رامسر دارای عرصه، حریم و ضوابط تاریخی است.

وی با بیان اینکه با توجه به برنامه شهرداری‌ها دچار مشکل هستیم، ادامه داد: یکی از چالش‌هایی که در شهرداری ساری، آمل و بقیه شهرهای استان وجود دارد این است که با اینکه ضوابط به شهرداری‌ها اعلام شده اما متأسفانه در ساخت و سازها و حرایم سطح شهرها با مشکل مواجه هستیم.

معاونت میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران گفت: برای جلوگیری از ساخت و سازها در سطح شهرهای استان، شهرداری‌ها باید همگام با میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران باشد.

وی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما میراث‌دار هستیم باید بر اساس قوانین و طرح تفصیلی از این آثار برای انتقال به نسل‌های آینده حفاظت کنیم.

باستانی درباره یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، بیان داشت: مأموران یگان حفاظت نسبت به انجام بازدیدهای منظم و ارائه گزارش به اداره‌ کل اقدام می‌کنند.

وی افزود: وظیفه شناسایی آثار و تهیه پرونده‌های ثبتی بناهای تاریخی بر عهده کارشناسان ادارات شهرستان بوده و به اداره‌ کل جهت مراحل ثبت ارسال می‌شود.

معاونت میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران گفت: نشست با دستگاه‌های اجرایی، نظامی و دادگستری در دستور کار قرار گرفته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه