مدیرکل صداوسیمای مرکز مازندران:

ظرفیت ها و تولیدات روستاها شناسایی و در برنامه تلویزیونی گنجانده شود

مدیرکل صدا و سیمای مرکز مازندران گفت: ظرفیت ها و تولیدات موجود در روستا باید به مردم شناسانده و در برنامه های مختلف رادیویی و تلویزیونی به آن پرداخته شود.

ابراهیمی مدیرکل صداوسیمای مرکز مازندران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، هادی ابراهیمی در دیدار با رئیس، معاونین و مدیران سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به تبریک دهه کرامت و هفته جهاد کشاورزی، اظهار داشت: صداوسیما و جهاد کشاورزی مازندران تعامل نزدیک و تنگاتنگی باهم دارند.

وی ادامه داد: رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با رویکرد تحولی و انقلابی که دارد منجر به تحول عمیق در این بخش خواهد شد.

مدیرکل صداوسیمای مازندران تصریح کرد: با توجه به ظرفیت های فراوانی که در بخش کشاورزی مازندران وجود دارد گروه تلویزیونی جهاد در سازمان جهاد کشاورزی و صداوسیما راه اندازی شود و راه اندازی این گروه تلویزیونی ضرورت توجه به بخش کشاورزی را دو چندان می کند.

ابراهیمی گفت: ظرفیت ها و تولیدات موجود در روستا باید به مردم شناسانده شود و در برنامه های مختلف رادیویی و تلویزیونی به آن پرداخته شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه