در زمینی به مساحت ۱۴۰۰ متر مربع:

کلنگ احداث دبستان ۱۲ کلاسه پل‌گردن ساری به زمین زده شد

دبستان ۱۲ کلاسه پل‌گردن ناحیه یک ساری در زمینی به مساحت ۱۴۰۶ متر مربع با اهدای زمین توسط خانواده خیر نیک‌اندیش احمدی و کمک هزینه ۸۰۰ میلیون تومانی خیر مدرسه‌ساز خانم سعادت و با اجرای پروژه توسط اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مازندران در پل‌گردن ساری کلنگ زنی شد.

کلنگ احداث دبستان 12 کلاسه پل‌گردن ساری

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، قاسم مهدوی در آیین کلنگ‌زنی این دبستان طی سخنانی با تأکید بر ضرورت تحصیل دانش‌آموزان در فضای استاندارد و مناسب، اظهار داشت: مدرسه قطعه‌ای از بهشت بر روی زمین است که همه آحاد جامعه باید کمک کنند تا خدمات مناسب در سطح نیازهای جدید دانش‌آموزان به ویژه در زیست‌بوم جدید ارائه شود و داشتن مدرسه مناسب و در دسترس از حقوق اولیه کودکان به‌ویژه در دوره ابتدایی است تا در فضای مناسب با آرامش کامل به تحصیل بپردازند.

سرپرست معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران ادامه داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد فضای مناسب و در دسترس خود عامل جلوگیری از بازماندگی از تحصیل و ترک تحصیل شده و امید به آینده و تحصیل را نیز افزایش خواهد داد.

وی گفت: جریان مدرسه‌سازی در سطح استان مازندران تبدیل به یک فرهنگ شده که علی‌رغم دشواری‌ها و تنگناهای اقتصادی مجمع خیرین استان مازندران به همت انسان‌های خیراندیش همچنان متعهد به ساخت فضاهای آموزشی استاندارد هستند که از این بابت صمیمانه از نگاه خیرخواهانه و صدقه جاریه آنان به ویژه خانم‌ها احمدی و سعادت قدردانی به عمل می‌آید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه