سرخط خبرها
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد

نماینده ولی فقیه در استان مازندران تاکید کرد:

آموزش شیوه های صحیح مطالبه گری به مردم

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: باید با بهره گیری از ظرفیت رسانه و بخش های دیگر شیوه های صحیح مطالبه گری را به مردم آموزش داد.

لائینی2

به گزارش خبرگزاری موج مازندران ، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در مراسم معارفه سرپرست معاونت اجتماعی و مطالبه گری ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران با بیان اینکه موضوع مطالبه گری از مسائل مورد تاکید مقام معظم رهبری بویژه در سال‌های اخیر است، اظهار داشت: مطالبه از مدیران و مسئولان باید در جامعه به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران با تاکید بر اینکه در اجرای امر به معروف و نهی از منکر نباید متعرض حیثیت، جان، مال، مسکن، شغل و حریم خصوصی و حقوق اشخاص گردید، تصریح کرد: وظیفه ستاد امر به معروف و نهی از منکر این است تا با بهره گیری از ظرفیت رسانه‌ها و آموزش‌های عمومی و تخصصی، شیوه‌های صحیح مطالبه گری را به آحاد مردم آموزش دهد تا اشخاص آمر و ناهی در حین اجرای این فریضه از حدود شرعی و قانونی خارج نشوند.

آیت الله محمدی لائینی نماینده ولی فقیه و ریاست ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران با صدور حکمی حجت الاسلام ابوالفضل عباس پور را به سمت سرپرست معاونت اجتماعی و مطالبه گری ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است: نظر به تعهد و تخصص جنابعالی و به پیشنهاد دبیر ستاد استان به عنوان سرپرست معاونت اجتماعی و مطالبه گری ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران منصوب می‌شوید. امید است به فضل الهی و بهره گیری از رهنمودها و منویات مقام معظم رهبری همواره در راستای احیای فریضتین امر به معروف و نهی از منکر در بین آحاد مردم و استفاده از ظرفیت جریان انقلابی و جوانان مؤمن گام‌های ارزنده بردارید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه