سرخط خبرها
  • هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان | ملوان بندر انزلی - پرسپولیس تهران
  • پلیس اصفهان، علت حادثه شهرک ولیعصر را اختلاف شخصی اعلام‌کرد
  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه عوامل یک تئاتر به‌دلیل رفتار خلاف شئون
  • ۸۸ مدرسه در جنگ اخیر آسیب دیدند/ آواربرداری و بازسازی با تکیه بر ظرفیت خیرین
  • پاداش دو و نیم میلیارد تومانی کمیته ملی المپیک به دختر دونده ایران
  • سهمیه شیرخشک نوزادان فروشی نیست/ کنترل جدی بر عرضه خارج از شبکه
  • دختران کبدی ایران نقره‌ای شدند
  • ۱۱ کشته و ۲۴ مصدوم بر اثر واژگونی اتوبوس کرمانشاه ـ تهران در آزادراه همدان ـ ساوه
  • کاخ سفید مانع حضور سی‌ان‌ان در هواپیمای ترامپ شد
  • رئیس‌جمهور: به عنوان یک پزشک می‌گویم که رهبر انقلاب در سلامت کامل هستند

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران:

افزایش غرق شدگان روخانه های مازندران در سالجاری

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران گفت: در سالجاری تاکنون ۲۱ نفر در رودخانه های استان مازندران غرق شدند که نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

عباسی پزشکی قانونی

به گزارش خبرگزاری موج مازندران ، علی عباسی اظهار داشت: افراد غرق شده  شامل۱۵ مرد و مابقی زن بودند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که هفت بوده، رشد داشته است.

وی به تعداد ۷ قربانی شنا در رودخانه های مازندران در سال گذشته اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر به دلیل افزایش جمعیت شهری و روستایی این قبیل خطرات در حال افزایش است و باید برای جلوگیری از افزایش غرق شدگی با هشدارهای لازم در مناطقی که امکان خطرآفرینی‌اش هم مشخص است با اطلاع رسانی و آگاهی عمومی به شیوه های مختلف می تواند برای کاهش تلفات انسانی بسیارموثر باشد و در این  زمینه رسانه ها می توانند نقش ویژه ای در اطلاع رسانی و کاهش تلفات ناشی از غرق شدن شناگران در رودخانه ها ایفا کنند.

عباسی بیان داشت: رودخانه های شهرهای کلاردشت با ۵ ، آمل با ۴ بیشترین غرقی و متوسط سن مغروقین ۳۱ سال و کمترین ۴ ساله و مسن ترین ۵۷ سال هستند.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه