سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

رئیس محیط زیست آمل خبر داد:

تلف شدن ۲۴۳ قطعه ماهی در آمل

رئیس محیط زیست آمل گفت : سرریز شدن سموم شیمیایی در یکی از نهر‌های زراعی روستای عربخیل از توابع بخش دابودشت آمل باعث تلف شدن بیش از ۲۴۳ قطعه انواع ماهی با ارزش شد.

پرورش ماهی

به گزارش خبرگزاری موج مازندران علی کشاورزیان اظهار داشت: در پی دریافت گزارش تلف شدن ۲۴۳قطعه ماهی و سایر آبزیان در نهر زراعی روستای عربخیل از توابع بخش دابودشت آمل، یگان حفاظت و کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان به محل اعزام شدند.

وی ادامه داد : پس از تحقیقات انجام شده مشخص شد، بر اثر تخلیه و هدایت سموم شیمیایی به نهر آبی در کنار واحد پرورش ماهی، ۴۷قطعه ماهی زردپر، ۲قطعه اردک ماهی و ۱۹۴قطعه ماهی معمولی تلف شد.

کشاورزیان بیان داشت:  پس از نمونه برداری از آب و تکمیل نتایج بدست آمده، آلودگی آب نهر زراعی کنار این واحد پرورش ماهی محرز و تائید و مسول واحد پس از شناسایی و تشکیل پرونده قضایی، تحویل دادگستری آمل شد.

رییس اداره حفاظت محیط زیست آمل تصریح کرد: این متخلف همچنین به علت ضرر و زیان به محیط زیست در صورت صدور رای قضایی، به پرداخت بیش از ۵۸میلیون ریال جریمه نقدی محکوم می شود.

کشاورزیان با بیان اینکه طبق بند دال ماده ۱۲ قانون شکار و صید، تخلیه پساب آلوده در نهر یا رودخانه جاری که باعث آلودگی آن شود، جرم محسوب می شود از شهروندان و دوستداران طبیعت و محیط زیست خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف محیط زیستی، در سریع ترین زمان، مراتب را گزارش دهند.

نویسنده:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه