سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران؛

کشت گلخانه ای سبزی و صیفی در مازندران توصیه نمی شود

عزیزاله شهیدی فر بیان داشت:کشت گلخانه ای سبزی و صیفی در مازندران به کشاورزان توصیه نمی شود.

شهیدی فر

به گزارش خبرگزاری موج، رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در جلسه شورای هماهنگی با بیان اینکه کشت گلخانه ای سبزی و صیفی در مازندران را توصیه نمی کنیم، گفت: سبزی و صیفی از نظر اقتصادی در مازندران به دلیل عدم نور کافی به خوبی جواب نمی دهد و به همین دلیل کشت آن توصیه نمی شود و می توان ارقامی مانند لیمو ترش را در گلخانه ها کشت کرد که کشت این محصول موفقیت آمیز بوده است.

شهیدی فر با اظهار خرسندی از اینکه در مسوولیت جدید توفیق خدمت به کشاورزان را به دست آوردم گفت: با شناختی که از وضعیت بخش کشاورزی استان داشته و دارم نسبت به قبول مسؤولیت اقدام کردم.

وی خطاب به مدیران که فضا را برای خدمت رسانی به مردم و کشاورزان در محیط کاری فراهم کنند، گفت: صداقت کاری و فکری، امانت داری و صیانت همراه با آبرداری باید بهتر از گذشته بین همکاران نهادینه شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران بحث زمین و حفظ کاربری را یکی از نقاط حساس و کلیدی عنوان کرد و افزود: در مقوله زمین باید طبق قانون و مقرارت عمل شود و اقدامی صورت نگیرد تا شاهد خدشه دار شدن بخش کشاورزی باشیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر حق الناس و حقی که مردم نسبت به دستگاه های اجرایی در امورات خود دارند، گفت: اگر قرار است در حیطه کاری به فردی با نگاه مثبت کمک کنید حقی از کسی را ضایع نکنید.

شهیدی فر در بخش دیگری از سخنان خود به بحران آب اشاره کرد و افزود: جهاد کشاورزی در خط مقدم این بحران قرار دارد که در این راستا باید طرح های کم آب‌بَر و کشت های گلخانه ای با نگاه جدی تری پیگیری شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه