سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

سنگ بزرگ مشکلات مالی مهمترین سد برای انجام فعالیت های قهرمانان است

مربی تیم ملی بانوان آلیش بیان داشت:سنگ بزرگ مشکلات مالی مهمترین سد برای انجام فعالیت های قهرمانان است.

آلیش بانوان

به گزارش خبرگزاری موج، ستاره اسماعیلی در گفت و گویی اظهار داشت : نبود و کمبود اعتبار همواره به عنوان اصلی ترین مساله برای حمایت از قهرمانان مطرح شده است .

وی که قهرمانان را محصور در مشکلات می داند ، افزود : سنگ بزرگ مشکلات مالی مهمترین سد برای انجام فعالیت های قهرمانان است در حالیکه ورزشکاران تنها چشم امیدشان برای حمایت ، به ادارات ورزش و جوانان است.

وی حضور در مسابقات بین المللی به موضوع مورد تاکید برای رشد و پرورش بانوان آلیش کار نام برد و افزود : تا زمانیکه ورزشکاران تنها در میادین استانی و کشوری حضور دارند نمی توانند به رشد و اعتلای لازم برسند .

 این مربی تیم ملی آلیش حضور در مسابقات و تورنمنت های دوستانه تنها محک توانایی ورزشکاران در سطح منطقه ای و یا استانی است اما رشد و پرورش بیشتر ورزشکاران نیازمند حضور در میادین بزرگتر است.

وی که خود سال ۹۲ رشته ورزشی کشتی آلیش بانوان را در مازندران بنیانگذاری کرد ، گفت که در این سالها استان ورزشکاران عضو تیم ملی را تحویل جامعه ورزشی داد و در این تیم حضور یافتند .

اسماعیلی اضافه کرد : اعزام نکردن بانوان کشتی آلیش به مسابقات جهانی و بین المللی باعث شده تا توانمندی و پتانسیل آنها در حد و اندازه همان باقی بماند و به فنون و حرکات بیشتر که در میادین جهانی انجام می شود آشنا نباشند .

وی با تاکید بر نوپا بودن رشته ورزشی آلیش بانوان ، گفت : اگر حمایت های لازم در این زمینه صورت نگیرد بی رغبتی در ورزشکاران برای انجام این ورزش ایجاد می شود که موجب خشک شدن انگیزه برای فعالیت ورزشی می شود .

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه