برای تنظیم بازار داخل صادرات مرکبات در قبال واردات موز صورت می گیرد

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: برای تنظیم بازار داخل صادرات مرکبات در قبال واردات موز صورت می گیرد.

علی محمد شاعری

به گزارش خبرگزاری موج، علی محمد شاعری با بیان اینکه برای صادرات سیب، مرکبات و کشمش با سیاست بازار در مقابل بازار مشوق‌های صادراتی پرداخت می‌شود، گفت: به ازای صادراتی که در این محصولات انجام می‌شود برای تشویق صادرکنندگان به آنان اجازه داده شد محصولی مانند موز را با تعرفه مشخص به کشور وارد کنند و این امر می‌تواند گامی باشد برای تشویق صادرات محصولاتی که مازاد تولید داریم.

نماینده مردم بهشهر و گلوگاه افزود: علاوه بر مشوق‌های نقدی که قرار است از سوی سازمان برنامه و بودجه پرداخت شود، مقرر شد وزارت جهاد کشاورزی دستورات لازم را برای صادرات مرکبات در قبال واردات موز به مبادی ذیریط صادر کند و این گامی جدی است که امسال برداشته شد و امیدواریم این‌کار کمکی به تنظیم بازار داخل کند.

این مسوول درباره خرید شب عید مرکبات گفت: ۵۰ هزار تن برای کل کشور پیش‌بینی شد که سهم مازندران ۴۰ هزار تن است که بخشنامه آن به استان‌ها صادر شد و بر این اساس قرارداد خرید منعقد می‌شود.

شاعری افزود: قیمت پیشنهادی استان برای خرید مرکبات شب عید دو هزار و ۲۰۰ تا دو هزار و ۳۰۰ تومان است و امیدواریم این قیمت از سوی سازمان تعاون روستایی تصویب شود و نسبت به خرید، اقدام فوری صورت گیرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه