رئیس پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری برنج مازندران:

استاندار از تولید برنج مازندران حمایت کند/نباید تولیدکننده‌ها قربانی منافع افراد مفت‌خور شوند

رئیس پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری برنج مازندران با بیان اینکه استاندار از تولید برنج مازندران حمایت کند، گفت: نباید تولیدکننده‌ها قربانی منافع افراد مفت‌خور شوند.

نعمت زاده

به گزارش خبرگزاری موج، قربانعلی نعمت زاده در جمع خبرنگاران بیان داشت: وظیفه دولت تأمین نیازهای کشور توسط جوانان و نخبگان و استفاده از ظرفیت‌های بومی است که اگر این اتفاق نیفتد، امنیت غذایی در کشور تأمین نمی‌شود.

رئیس پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری برنج مازندران با اعلام اینکه کشورهای خارجی تنها به فکر منافع‌ خود هستند، افزود: آنها هیچ وقت علاقه به خودکفایی ما ندارند.

نعمت زاده با اعلام اینکه دولتمردان باید به فکر جلوگیری از واردات باشند، گفت: چه کسی غیر از دولت متولی جلوگیری از واردات است؟

وی در ارتباط با قول‌هایی که استاندار مازندران در حاشیه برگزاری نمایشگاه داد، بیان کرد: از نماینده دولت انتظار حمایت تولید برنج داخل را داریم تا تولیدکننده‌ها قربانی منافع افراد مفت‌خور نشوند.

رئیس پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری برنج مازندران تأکید کرد: استدعای ما این است که استاندار کمک کند تولیدکننده در محل تولید با عشق کار کند، جلوی واردات بی‌رویه در استان گرفته شود و اجازه ندهند ماشین به ماشین برنج خارجی وارد استان شود و دوباره به نام برنج تولیدی مازندران به دیگر استان‌ها منتقل شود، این موضوع آفت جدی تولید در استان است.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای کاهش این دغدغه و مشتری‌پسند کردن تولید برنج استان، طرح تولید رقم پرمحصول طارم در برنامه کاری ما قرار گرفت.

نعمت‌زاده خاطرنشان کرد: بیش از ۱۰ سال با استفاده از فناوری هسته‌ای و پرتوتابی اشعه گاما، از این کارکرد برای تولید رقم پرمحصول برنج استفاده کردیم.

رئیس پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری برنج مازندران بیان کرد: رقم روشن با تلاش ۲۱ سال تلاش محققان در کشور تولید شده است و این رقم، انقلابی در تولید برنج دنیا ایجاد می‌کند.

وی در ارتباط با خصوصیات این محصول یادآور شد: این محصول با طارم کاشته و همزمان برداشته شده و مشکل کرم ساقه‌خوار را ندارد؛ همه خصوصیات طارم محلی را دارد با این تفاوت که در هر هکتار حدود ۹ تن محصول به‌دست می‌آید.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی افزود: به برکت قداست جایگاه شهدای از جمله شهدای هسته‌ای این رقم به نام «روشن» نامگذاری شد که با حضور پدر شهید احمدی‌ روشن و استاندار مازندران نامگذاری شده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه