سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

جهاد کشاورزی مازندران از سرمایه گذاران در احداث صنایع تبدیلی حمایت می کند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: هر سرمایه‌گذاری که آمادگی احداث صنایع تبدیلی را در استان داشته باشد، حمایت‌های لازم را او خواهیم داشت.

حیدرپور

به گزارش خبرگزاری موج، دلاور حیدرپور در جلسه شورای کشاورزی استان اظهار داشت: واحدهای سورتینگ در استان کم نیست اما پراکنش مناسبی ندارد و سبب ایجاد مشکلاتی شده است و برای حل این مشکل آمادگی داریم برای احداث واحد سورتینگ در مناطقی که مورد نیاز است به سرمایه‌گذاران تسهیلات پرداخت کنیم.

حیدرپور به تسهیلات اشتغال روستایی اشاره کرد و گفت: مبلغ تسهیلات برای اشتغال واحدهای روستایی ۱۱ هزار میلیارد تومان در کشور است که ۴۵ درصد آن مربوط به بخش کشاورزی بوده که با نرخ بهره ۴ تا ۱۱ درصد به متقاضیان پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه شرایط اقلیمی استان پایدار نیست و سبب ایجاد مشکلاتی برای کشت‌های پاییزه می‌شود، ادامه داد: کشت پاییزه گندم و جو همانند کلزا باید با حساسیت بالایی انجام شود و زمان مناسب و روش کشت دو فاکتور مهم در عملکرد محصول است که باید به آن توجه شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: باید زراعت را با علم روز دنیا آمیخته کنیم و در زراعت از بذور اصلاح‌شده و مورد تأیید استفاده کنیم.

این مسؤول بیان کرد: ۶۷۰ طرح کشاورزی برای دریافت تسهیلات بسته رونق تولید به بانک عامل معرفی شدند و ۲۷۰ طرح دیگر تأییدشده و آماده معرفی به بانک است.

حیدرپور تصریح کرد: در شورای برنامه‌ریزی استان ۲۶۳ میلیارد ریال برای ارتقای شاخص توسعه در بخش کشاورزی تصویب شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه