کشف اشیای عتیقه ۵۰۰۰ ساله در مازندران

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران از کشف ۵۰ عدد کوزه سفالی با قدمت ۵ هزار ساله در شهرستان بهشهر خبر داد.

کشف عتیقه

به گزارش خبرگزاری موج، سرهنگ علیرضا باقری اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت فردی در امر قاچاق اشیای عتیقه و آثار تاریخی در سطح شهرستان بهشهر، موضوع در دستور کار فرماندهی انتظامی شهرستان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات گسترده پلیسی، متهم به قاچاق اشیاء عتیقه و آثار تاریخی شناسایی شد و با هماهنگی قضائی این فرد مورد تعقیب و مراقبت قرار گرفت.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران اظهار داشت: ماموران فرماندهی انتظامی شهرستان بهشهر با شناسایی محل سکونت این فرد و با هماهنگی قضائی در اقدامی غافلگیرانه وی را دستگیر کردند.

سرهنگ باقری گفت: ماموران در بازرسی از محل سکونت این فرد موفق شدند، ۵۰ عدد کوزه سفالی با قدمت ۵ هزار ساله را به همراه مقادیری اموال مسروقه شامل سیم و کابل برق کشف کنند.

باقری با اشاره به اینکه آثار باستانی و تاریخی هر کشوری نشان دهنده فرهنگ و تاریخ  آن کشور است، افزود: حفر اماکن تاریخی، قاچاق و خرید و فروش آثار تاریخی برابر قانون جرم محسوب شده و با متهمان برخورد قضایی خواهد شد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه