حمل ریلی گندم از مرز ۱۰۰ هزار تن عبور کرد

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ گفت: ۱۰۱ هزار تن گندم توسط حمل ریلی تاکنون از مازندران به استان‌های سیستان و بلوچستان، اصفهان، هرمزگان و یزد ارسال شد.

جعفری غله

به گزارش خبرگزاری موج، سید محمد جعفری، حمل و نقل ریلی را یکی از مصادیق اصلی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اعلام کرد و گفت: کاهش بار ترافیکی جاده‌ها و در نتیجه کاهش تصافات جاده ای، هزینه پایین‌تر جابجایی کالا، آلایندگی کمتر و کاهش هزینه‌های سوخت از مهمترین مزایا حمل و نقل ریلی است.

وی افزود: یکی دیگر از مزایای این روش ارزانتر بودن آن است که حتی در مواردی از حمل دریایی ارزان‌تر است.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ با بیان اینکه در سال جاری برنامه ریزی شرکت بر افزایش حجم ارسالی گندم از طریق حمل ریلی می‌باشد، گفت: در خصوص راهکار‌های افزایش ظرفیت بارگیری حمل و نقل ریلی سیلوی شهید میرزاپور نکا بررسی و تصمیم گیری‌های لازم صورت گرفته است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه