سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

توزیع بیش از ۳ هزار کیلوگرم بذر بین کلزاکاران مازندران

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: ۳ هزار و ۴۰۰ کیلوگرم بذر بین کلزاکاران مازندران توزیع شد.

گلزا

به گزارش خبرگزاری موج، حسن عنایتی گفت: ۵۵ تن بذر کلزا برای کشاورزان مازندرانی تامین شد که تاکنون ۳ هزار و ۴۰۰ کیلوگرم آن بین کلزاکاران توزیع شده است.

وی با بیان اینکه تاکنون در سطح ۲ هزار و ۱۵۰ هکتار از زمین‌ های زراعی مازندران قرارداد کشت کلزا منعقد شد، افزود: کلزاکاران به رعایت تاریخ کاشت مناسب، برای رهایی از خسارت‌ های احتمالی و حمله پرندگان توجه کنند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران درباره انجام بیمه کلزا از سوی کشاورزان گفت: حداکثر پرداخت خسارت کلزا چهار میلیون ریال و تعرفه آن ۷۶۰ هزار ریال است که سهم کشاورز ۵۴۰ هزار ریال است و این مبلغ خسارت پاسخگوی هزینه تولید نبوده و باید تجدید نظر شود.

عنایتی درباره خطی کار کلزا گفت: تاکنون ۶ دستگاه خطی ‎کار وارد استان شد و ۳۲ دستگاه انعقاد قرارداد شده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه