احتمال افزایش آتش‌سوزی در جنگل‌های مازندران

مدیرکل مدیریت بحران مازندران گفت: احتمال آتش‌سوزی در جنگل‌های استان با توجه به گرمای هوا و افزایش بیشینه دمای هوا افزایش یافته است.

آتش سوزی

به گزارش خبرگزاری موج، علی‌اصغر احمدی اظهار کرد: با توجه به گرمای هوا و افزایش بیشینه دمای هوا احتمال آتش‌سوزی در جنگل‌های مازندران افزایش یافته است.

وی افزود: با توجه به فرا رسیدن عید قربان و حضور مسافران در مازندران احتمال آتش‌سوزی در جنگل‌های مازندران افزایش می‌یابد که لازم است افراد از روشن کردن آتش در جنگل‌های سطح استان خودداری کنند.

مدیرکل مدیریت بحران مازندران افزود: در صورت ضرورت برای روشن کردن آتش در سطح جنگل‌های استان حتماً از خاموش شدن مطمئن شوند و سپس منطقه را کنند.

این مسؤول بیان کرد: با توجه به افزایش پیک بار در مصرف آب و برق مدیریت لازم صورت گیرد.

احمدی با اشاره به  مداومت هوای گرم در و کاهش بارندگی در مازندران، تصریح کرد: دلیل این موضوع بحث تغییر اقلیم است که در حال وقوع است.

وی در پایان گفت: دلیل بحث تغییر اقلیم بحث صنعت و افزایش گازهای گلخانه‌ای است که لازم است در این زمینه به توصیه‌های کارشناسان توجه شود تا با مشکلی مواجه نشویم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه