سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

توزیع ۵۰۰ جهیزیه عروس در مازندران

سری جهیزیه بین مددجویان زیرپوشش موسسه خیریه آبشار عاطفه‌ها در آئینی با حضور خانواده‌های زوجین، در شهرستان آمل توزیع شد.

جهزیه عروس

به گزارش خبرگزاری موج، رمضانی معاون سازمان مردم نهاد و خیریه آبشار عاطفه‌های شعبه غرب مازندران گفت: برای تهیه هر سری جهیزیه بیش از دومیلیون تومان و در مجموع بیش از یک میلیارد تومان از محل کمک‌های مردمی و خیران خریداری و در مراسمی که امشب در نوشهر درغرب مازندران برگزار خواهد شد، تحویل زوج‌های جوان می‌شود.

وی افزود: پیش از این نیز همزمان با ولادت امام رضا (ع) به تعداد ۵۰۰ سری جهیزیه زوج‌های زیر پوشش سازمان خیریه مردم نهاد آبشار عاطفه ها شعبه در مرکز و شرق مازندران توزیع شد.

معاون سازمان مردم نهاد و خیریه آبشارعاطفه‌های شعبه غرب مازندران با بیان اینکه همزمان با ولادت حضرت زینت (س) نیز به تعداد ۵۰۰ سری جهیزیه دیگر نیز میان زوج‌های جوان زیرپوشش این نهاد توزیع خواهد شد، گفت: هم اکنون بیش از یکهزار زوج جوان برای تامین اولیه لوازم زندگی نیازمند تامین آن توسط این سازمان هستند.

رمضانی افزود: این سازمان برای کمک به رفع مشکلات معیشتی، درمانی و تحصیلی افراد نیازمند اعم از تهیه و تامین خوراک، پوشاک، مسکن، پرداخت حق بیمه افراد نیازمند و هزینه‌های درمانی، پرداخت شهریه دانش آموزی و دانشجویان و طلبه‌های مستعد در مقاطع تحصیلی مختلف و ایجاد تسهیل در امر ازدواج جوانان با جلب مشارکت‌های مردمی به مددجویان این نهاد تلاش خواهد کرد.

وی گفت: نیت خیرخواهانه دست اندرکاران و متولیان این مجموعه است که بدون تشریفات کاری و ایجاد دفتر آن چنانی، با اهداف بلند وبی منت به دنبال رفع نیاز‌های نیازمندان مالی و با آبروی جامعه هستند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه