مرغداران از خرید جوجه با قیمت بیش از هزار و ۸۰۰ تومان پرهیز کنند

مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران اظهار داشت: مرغداران از خرید جوجه با قیمت بیش از هزار و ۸۰۰ تومان پرهیز کنند.

مرغداری‌ها

به گزارش خبرگزاری موج، عطاءالله حسن‌زاده اظهار کرد: در حال حاضر قیمت مرغ طی هفته‌های گذشته ثابت مانده و در حال حاضر درب مرغداری ۵ هزار و ۴۰۰ تومان است.

وی  با اشاره نگرانی مرغداران از افزایش قیمت جوجه، اضافه کرد: قیمت جوجه به ۲ هزار و ۷۰۰ تومان رسیده که خرید آن با این قیمت برای تولیدکنندگان مقرون به صرفه نیست.

حسن زاده ادامه داد: اگر شرایط قیمتی ثابت بماند فروش مرغ با این قیمت تولیدکننده را در حاشیه امنیت قرار داده و سودی حاصل می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران  تصریح کرد: در حال حاضر با توجه به فصل گرما مرغ وزن نمی‌گیرد و تقاضا برای تولید کاهش یافته و  پاسخگوی خرید جوجه نیست.

حسن‌زاده یادآور شد: هشدارهای لازم  را به تولیدکنندگان اعلام کردیم که اگر شرایط قیمتی تغییر پیدا کند افت قیمت مرغ را به دنبال خواهد داشت و ضرر و زیان به تولیدکنندگان غیرقابل حبران خواهد بود.

وی با بیان اینکه در بحث تقاضا مرغداران جوجه را براساس نیاز خریداری کنند، اضافه کرد:  توصیه ما به مرغداران این است از خرید جوجه با قیمت بیش از هزار و ۸۰۰ تومان پرهیز کنند.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران اظهار کرد: پیگیری‌های لازم انجام شده تا ماهانه ۳۰ میلیون قطعه جوجه را با قیمت مصوب در اختیار تولیدکنندگان قرار دهیم که اعتقاد داریم این مهم در کاهش تقاضا و قیمت می‌تواند تاثیرگذار باشد که هنوز اجرایی نشده است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه