سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

سامانه تجمیع خطوط ۱۱۰ فرماندهی نیروی انتظامی مازندران افتتاح شد

سامانه تجمیع خطوط ۱۱۰ فرماندهی نیروی انتظامی مازندران با حضور مسوولین در ساری به بهره برداری رسید. .

پلیس

به گزارش خبرگزاری موج، با راه اندازی این سامانه و از این پس تمامی تماس های تلفنی مردم به ۱۱۰ به صورت متمرکز در یک سامانه ثبت و ضبط می شود.

با تمرکز ثبت اطلاعات مردمی در تماس با۱۱۰ در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی مازندران در ساری ، مرکز استان برنامه ریزی برای هدایت و اعزام نیروها برای انجام ماموریت به نیروی انتظامی شهرستان ها را صورت می دهد .

فرمانده نیروی انتظامی استان مازندران در آیین بهره برداری از سامانه تجمیع خطوط ۱۱۰ استان گفت : برای ایجاد و راه اندازی این سامانه بسترها و زیر ساخت های لازم از قبیل دوربین های نظارتی ، ثبت تخلفات و درون شهری نصب شد .

سردار سید محمود میر فیضی افزود : جانمایی ۴۰۰ دوربین در مناطق مختلف مازندران انجام شد که تاکنون بیش از یکصد دوربین درون شهری ، هوشمند و نظارتی در استان راه اندازی و فعال شده است .

وی از دستاوردها و فواید راه اندازی سامانه ۱۱۰ در نیروی انتظامی مازندران گفت : افزایش سرعت و دقت در پاسخگویی به مردم در تماس با ۱۱۰ ، کاهش هزینه ها و نیروی انتظامی و نظارت بر فرایند تماس ها از جمله دستاوردهای اجرای این سامانه به شمار می رود .

فرمانده نیروی انتظامی مازندران همچنین تهیه بانک اطلاعات ثبت آنی و بلحظه حوادث و جلوگیری از پراکندگی در انجام اقدامات لازم در خصوص انجام ماموریت ها از دیگر فواید راه اندازی سامانه تجمیع خطوط ۱۱۰ اعلام کرد .

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه