سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

استفاده از پساب تصفیه خانه فاضلاب ساری در بخش کشاورزی

مدیر دفتر فنی و خدمات مهندسی آبفاشهری مازندران با بیان اینکه در تصفیه خانه فاضلاب ساری پساب تصفیه شده مطابق استانداردهای موجود است، گفت: این پساب در بخش کشاورزی، صنعتی و توسعه فضای سبز کاربرد فراوانی دارد.

پساب

به گزارش خبرگزاری موج،علی آبادیان با بیان اینکه آب سرمایه مشترک انسان‌ها است که باید به نسل های بعدی سپرده شود، اظهار کرد: تغییرهای زیست محیطی، رشد روزافزون جمعیت در جهان و بحران آب در میان مشکلات مهم جهانی در قرن حاضر قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه بحران کم آبی در مناطق خشک و نیمه خشک دنیا از شدت بیشتری برخوردار است، تصریح کرد: براساس پیش بینی کارشناسان، جنگ آینده در این مناطق بر سر منابع آب است.

مدیر دفتر فنی و خدمات مهندسی آبفاشهری مازندران، خاطرنشان کرد: بحران افزایش جمعیت، تامین آب و تخریب محیط زیست است به شکل پیچیده ای با یکدیگر در ارتباط هستند.

آبادیان با تاکید بر تاثیر آب سالم در توسعه  محیط زیست، گفت: فعالیت‌های انسانی در آلودگی آب‌های سطحی و زیرزمینی موثر است.

وی با اشاره اینکه شایع‌ترین فعالیت‌ها و مواد آلاینده حاصل از آنها را شامل فضولات انسانی و حیوانی حاوی باکتری و نیترات، فلزات سنگین، کود‌ها و آفت‌کش‌ها،  مواد زائد و فاضلاب‌های صنعتی، دانست و تصریح کرد: از طریق تجهیز واحدهای صنعتی به سیستم تصفیه فاضلاب و اجرای طرح های تصفیه فاضلاب شهری، جلوگیری از ریختن حشره کش ها، ته مانده رنگ ها، حلال های شیمیایی، نفت، روغن موتور، ضد یخ و سایر مواد شیمیایی زیان آور به محیط زیست و یا منابع آب، و غیره اجرای طرح های آموزشی نسبت حفاظت از محیط زیست و جلوگیری از آلودگی منابع آب سطحی و زیرزمینی اقدام شده است.

مدیر دفتر فنی و خدمات مهندسی آبفاشهری مازندران، بر لزوم استفاده مجدد از آب در بخش کشاورزی تاکید کرد و افزود: کمبود آب یکی از عوامل محدود کننده اصلی توسعه فعالیت های اقتصادی به حساب می‌آید بنابراین به منظور توسعه پایدار، استفاده مجدد آب از طریق پساب و تصفیه فاضلاب به ویژه در بخش کشاورزی الزامی است.

وی با بیان اینکه در تصفیه خانه فاضلاب ساری پساب تصفیه شده مطابق استانداردهای موجود است، گفت: این پساب در بخش کشاورزی،  صنعتی و توسعه فضای سبز کاربرد فراوانی دارد.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه