سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است

ایجاد شهر جدید در شهرستان جویبار تکذیب شد

فرماندار شهرستان جویبار اضافه شدن شهر جدید به این شهرستان را صحیح ندانست و گفت : این شایعاتی است که در شبکه های مجازی در حال انتشار است .

وهابی فرماندار

به گزارش خبرگزاری موج،رجبعلی وهابی افزود : در حالی این مطالب در فضای مجازی مازندران انتشار یافت که وزارت کشور به عنوان متولی امور تقسیمات کشوری نامه ای ارسال نکرده و یا تماسی دراین خصوص با فرمانداری جویبار نگرفته است .

وی ادامه داد : مطمئنا هر گونه تغییرات در حوزه جغرافیایی شهرستان ها به فرماندار اطلاع داده می شود که در این مورد تاکنون این مساله رخ نداده است .

فرماندار جویبار اضافه کرد : البته پیگیری و مکاتباتی برای شهر شدن یکی ازمناطق شهرستان جویبار در حال انجام است که تاکنون وزارت کشور در این خصوص تصمیمی اعلام نکرده است .

جویبار که از سال ۱۳۷۶ به عنوان یکی از شهرستان ها در استان مازندران قلمداد شد دارای ۲ شهر جویبار و کوهیخیل است .

بیشتر از ۷۰ هزار نفر جمعیت در این شهرستان ساکن هستند .

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه