سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

قهرمانان ورزشی نباید دغدغه اشتغال داشته باشند

نایب‌رئیس هیأت فوتبال مازندران گفت: کسی که در آسیا و جهان قهرمان می‌شود مدت‌ها در اردو بوده و زحمت می‌کشد و باید نگاه ویژه به قهرمانان شود تا در دستگاهی جذب شوند و دغدغه اشتغال نداشته باشند.

قهرمانان

به گزارش خبرگزاری موج، فاطمه بوداغی در حاشیه برگزاری مسابقات فوتسال جام رمضان در رده نونهالان با بیان اینکه این مسابقات در سطح بالایی انجام و از داوران مطرح و پیشکسوت استانی برای قضاوت استفاده شد، اظهار کرد: مسابقات امسال نسبت به سال‌های قبل با نظم خاصی برگزار شد و این بازیکنان آینده لیگ برتر کشور را می‌سازند.

وی افزود: باید نگاه ویژه‌ای به فوتبال و فوتسال مازندران شود چرا که هیأت‌های این دو رشته جزء سه هیأت برتر کشور هستند.

نایب‌رئیس هیأت فوتبال مازندران تصریح کرد: هیأت فوتبال بانوان مازندران جزء هیأت‌های برتر در کشور است و ملی‌پوشان زیادی در تیم ملی داریم.

این مسوول با بیان اینکه قائم‌شهر مدتی تیم فوتبال در بخش بانوان نداشت و فقط یک تیم استانی داشت، اظهار کرد: طی جلسه‌ای که با رئیس هیأت فوتبال این شهرستان داشتیم این قول داده شد که یک تیم استانی و یک تیم کشوری در بخش فوتسال و فوتبال بانوان داده شود.

بوداغی افزود: حضور ۱۴ تیم در کشور، مربیان درجه A  , B آسیا و داوران ملی و بین‌المللی فوتبال و تیم‌های کشوری از افتخارات فوتبال بانوان مازندران است.

نایب‌رئیس هیأت فوتبال مازندران  از رئیس ورزش و جوانان شهرستان قائم‌شهر خواست تا از بخش بانوان بیشتر حمایت کند و گفت: باید تعامل اداره ورزش و جوانان  با شورا و شهرداری خوب باشد چرا که اگر بتوانند حامی مالی خوبی جذب کنند، ورزش پیشرفت می‌کند.

بوداغی ادامه داد: اگر بتوانیم مانند سال‌های قبل، مالیات شرکت‌های خصوصی را به ورزش اختصاص دهیم، استقبال و انگیزه ورزشکاران بیشتر خواهد شد.

وی با بیان اینکه باید نگاه ویژه‌ای به قهرمانان ورزشی شود و تجلیل با دادن یک سکه در شأن ورزشکار ما نیست، تصریح کرد: کسی که در آسیا و جهان قهرمان می‌شود مدت‌ها در اردو بوده و زحمت می‌کشد و باید نگاه ویژه به قهرمانان شود تا در دستگاهی جذب شوند و دغدغه اشتغال نداشته باشند.

بوداغی در پایان گفت: استاندار و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی باید با هم بنشینند و برنامه‌ریزی کنند تا بتوانیم شرکت‌های خصوصی را برای حامی مالی شدن جذب کنیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه