سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

بیمه کارگران ساختمانی مورد بی مهری قرار می گیرد

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی مازندران گفت: بیمه کارگران ساختمانی مورد بی مهری قرار می گیرد.

کارگر

به گزارش خبرگزاری موج، سیدهادی ساداتی اظهار کرد: تفاهم‌نامه‌های مهمی در روزهای متعلق به کار و کارگر در مازندران منعقد شده و از کارگران نیز حمایت‌های مناسبی صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه تفاهم‌نامه آموزشی در حوزه ایمنی کارگران ساختمانی با نظام مهندسی در دستور کار قرار گرفت، تصریح کرد: اجرای تفاهم‌نامه‌های مربوط به کار و کارگر مدتی با کم‌لطفی مواجه شده که مسئولان وعده همکاری دادند.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی مازندران با اشاره به بی‌مهرها در حوزه بیمه کارگران ساختمانی خاطرنشان کرد: در زمینه بیمه وعده‌هایی داده شد تا همه کارگران ساختمانی بیمه شوند.

ساداتی با اشاره به لزوم مشارکت تمام مردم در انتخابات، اظهار کرد: حضور در انتخابات وظیفه شرعی و دینی کارگران است و همه باید با مشارکت خود وظیفه‌شان را به خوبی انجام دهند.

وی با بیان اینکه باید تلاش کرد تا وضع معیشتی کارگران و مردم اصلاح شود، یادآور شد: باید زمینه تامین وضع معیشتی مردم مطابق با نظر رهبری در جامعه باید فراهم شود.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی مازندران اظهار کرد: نداشتن امنیت شغلی و قانون عدم حمایت از کارگران در بخش های خصوصی، به همراه نبود توازن شرایط حقوقی میان زن و مرد در بحث بیمه های کارگری با وجود بیشترین فشار و آسیب‌ها در این حوزه از چالش‌های موجود فعلی در این‌ حوزه است.

ساداتی افزود: با وجود اینکه تلاش مستمر در بحث حقوقی کارگران، هنوز نواقصی در تحقق شرایط مطلوب و عدم بسته‌های حمایتی از سوی کارفرماها وجود دارد که انتظار می‌رود زودتر محقق شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه