سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

دفتر صدور ویزا برای زائران اربعین در استان لرستان ایجاد شود

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان گفت: دفتر صدور ویزا و روادید در استان لرستان ایجاد شود.

ynRXqPIB1A2m
به گزارش خبرگزاری موج از لرستان

، سردار مرتضی کشکولی عصر امروز در نخستین جلسه ستاد پیاده روی اربعین حسینی که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد.

وی ضمن ابراز امیدواری در راستای اینکه این مراسم در شان زائران برگزار شود اظهار داشت: مشکل ما این است که در استان لرستان دفتری برای گرفتن ویزا وجود ندارد که سبب شده زائران برای دریافت ویزا و روادید به استان‌های هم‌جوار مانند خوزستان مراجعه کنند که رفع این مشکل سبب عدم سرگردانی خیلی از زوار لرستانی می‌شود.

وی افزود: سال گذشته سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان موکب مهران را با استانداری و موکب کربلا و نجف را با همکاری قرارگاه برپا کردیم که دراین ‌بین تغذیه و اسکان کامل در مهران و اسکان در کربلا و نجف را انجام دادیم.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان بیان کرد: از دیگر مشکلات پیش‌آمده مشکل رفتن از نقطه صفر مرزی به سمت اولین موکب است که مسیر طولانی است و اگر بتوانیم چند دستگاه را به پشت مرز برسانیم تا به‌راحتی خدمات بیرون از مرز بدهیم.

وی با اشاره به اینکه بردن و برگرداندن وسایل اسکان کار تقریباً سختی است، عنوان کرد: بهتر است برای کم شدن این مشکلات بخشی از وسایل را برای سال بعد در کربلا نگه‌داریم که برای انجام این کار نیازمند محلی برای استان هستیم چراکه هزینه حمل‌ونقل این وسایل کار سختی است. کشکولی عنوان کرد: زائران مرکز کشور قصد خروج از مرز کرمانشاه را دارند و خوزستانی‌ها از چزابه و شلمچه به سمت کربلا و مردم لرستان بیشتر از مسیر مهران به کربلا می‌روند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر