سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

لرستان قطب فرهنگی و هنری کشور است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: امروز دولت تدبیر و امید در حال تقویت هر دو فرهنگ دینی و ملی است.

thUlRFKkzT5r

به گزارش خبرنگار موج از لرستان، حجت الاسلام حمیدرضا حنان عصر دوشنبه در همایش فرهنگی اجتماعی لرستان در محل سالن همایش های بوستان گفتگوی تهران با اشاره به اینکه نگاه دولت به فرهنگ یک نگاه توسعه ای است، اظهار داشت: دولت تدبیر و امید نگاه فرهنگی داشته و نگاهش به مقوله فرهنگ انحصاری نبوده بلکه نگاهی توسعه ای است.

وی با بیان اینکه دولت تدبیر و امید هم به فرهنگ ملی و هم به فرهنگ دینی توجه دارد، عنوان کرد: تقابل دو فرهنگ ملی و دینی ممکن است آسیب زا باشد لذا امروز دولت در حال تقویت هر دو فرهنگ دینی و ملی است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به اینکه لرستان سهم بزرگی در تقویت و شکل گیری دو فرهنگ ملی و دینی داشته است، بیان داشت: با علم و یقین می گویم که لرستان می تواند به عنوان قطب فرهنگی و هنری کشور محسوب شود.

حجت الاسلام حنان افزود: لرستان در حوزه های مختلف هنری و فرهنگی شخصیت های بزرگی دارد که در سطح ملی و فراملی حرف های زیادی برای گفتن دارند.

وی با تاکید بر اینکه هنرمندان لرستانی می توانند سهم بزرگی در تحقق بخشیدن به مقوله اقتصاد مقاومتی داشته باشند، تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی به معنای تقویت تولید داخلی است و تولیدات هنرمندان لرستانی تولیداتی داخلی است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان سهم اقتصاد و فرهنگ را در تحقق بخشیدن به اقتصاد مقاومتی بسیار مهم دانست و گفت: صاحبان هنر این آمادگی را دارند که سهم خود را در اقتصاد به‌خوبی ایفا کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر