سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

مدیرعامل آب منطقه‌ای قم اعلام کرد:

بحران جدی آب و فرونشست زمین در استان

مدیرعامل آب منطقه‌ای قم گفت: بحران جدی آب و فرونشست زمین، آینده قم را با تهدیدی نگران‌کننده روبه‌رو کرده است.

سفره زیرزمینی
به گزارش خبرگزاری موج از قم

، محمد احمدی‌جبلی در دیدار با احمد پهلوانیان، مدیرکل صداوسیمای استان قم با اشاره به وضعیت نگران‌کننده منابع آبی استان، اظهار کرد: عبور از بحران فعلی تنها با مدیریت صحیح تقاضا و مصرف و مشارکت جدی رسانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی امکان‌پذیر است.

وی با اشاره به اینکه کشور و به‌ویژه استان قم در سال ۱۴۰۴ با بحرانی جدی در حوزه منابع آبی روبه‌رو خواهد بود، گفت: تنها راه عبور از این وضعیت، مدیریت تقاضا و اصلاح الگوی مصرف آب است. برای تحقق این هدف، مشارکت فعال همه دستگاه‌های مرتبط و همراهی جدی رسانه‌ها به‌ویژه صداوسیما ضروری است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قم با بیان اینکه میانگین افت سطح آب سفره‌های زیرزمینی در قم سالانه حدود دو متر است، افزود: برخی افراد این کاهش را با پدیده فرونشست زمین یکی می‌دانند، در حالی‌که فرونشست در استان قم به‌طور میانگین هر سه سال، یک متر رخ می‌دهد. این پدیده خطرناک می‌تواند در نهایت به تخلیه سرزمین منجر شود که برداشت‌های بی‌رویه و غیرمجاز از منابع زیرزمینی مهم‌ترین عامل آن است.

وی بر لزوم فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی در زمینه مدیریت منابع آب تأکید کرد و گفت: در این مسیر، رسانه‌ها، آموزش‌وپرورش، دانشگاه‌ها، حوزه علمیه، جهاد کشاورزی و دیگر نهادها نقش کلیدی دارند. خوشبختانه آموزش‌وپرورش و دانشگاه‌ها همراهی خوبی داشته‌اند و برنامه‌هایی نظیر اجرای طرح ملی دانش‌آموزی داناب در سال تحصیلی جاری در دست اجراست.

احمدی‌جبلی همچنین به استفاده از ظرفیت حوزه علمیه و طلاب در قالب برنامه‌هایی مانند «مدرسه فصلی آب» اشاره کرد و گفت: با همکاری صداوسیمای استان، این برنامه‌ها با پوشش رسانه‌ای مناسب همراه بوده و توانسته‌اند در آگاهی‌بخشی به جامعه مؤثر واقع شوند.

در پایان این دیدار، احمد پهلوانیان، مدیرکل صداوسیمای قم، ضمن قدردانی از تلاش‌های شرکت آب منطقه‌ای، حفظ منابع آبی را مسئولیتی همگانی دانست و تأکید کرد: صداوسیمای قم با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌ها، در مسیر اطلاع‌رسانی، فرهنگ‌سازی و ترویج مدیریت مصرف آب از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه