سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

آیت الله سبحانی:

نباید شرایط به نحوی باشد که کار در دست دولت باشد و مردم بیکار بمانند

آیت‌الله سبحانی گفت: اقدامات اخیر قوای سه‌گانه در حمایت از بخش خصوصی و برخی واگذاری‌ها که برای اولین بار انجام شده است، در تاریخ ماندگار خواهد بود؛ نباید شرایط به نحوی باشد که کار در دست دولت باشد و مردم بیکار بمانند.

ایت الله سبحانی
به گزارش خبرگزاری موج از قم

، محسنی اژه‌ای در جریان سفر به شهر مقدس قم، با حضور در بیت آیت‌الله سبحانی، از مراجع عظام تقلید، با ایشان دیدار و گفت‌و‌گو کرد. 

در این دیدار آیت‌الله سبحانی رهنمود‌هایی را در رابطه با صدور احکام شرعی در مراجع قضایی و تغییر در نحوه صدور برخی احکام در پرونده‌های مربوط به مهریه و اختلافات زوجین ارائه داد و خواستار آن شد که این موضوعات در قالب لایحه‌ای مدنظر قرار گیرد تا بتواند منشأ تغییراتی در قانون شود. 

این مرجع تقلید افزود: اقدامات اخیر قوای سه‌گانه در حمایت از بخش خصوصی و برخی واگذاری‌ها که برای اولین بار انجام شده است، در تاریخ ماندگار خواهد بود؛ نباید شرایط به نحوی باشد که کار در دست دولت باشد و مردم بیکار بمانند؛ هرگاه کار در دست مردم قرار داشته، خوب جلو رفته است باید کار‌های بسیاری از دستگاهها‌حتی الامکان به مردم واگذار شود. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر