سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

سخنران حرم بانوی کرامت:

شهوات دنیا مهمترین عامل پشت کردن به نظام ولایی است

سخنران حرم بانوی کرامت شهوت‌های شیرین دنیا را یکی از عوامل مهم پشت کردن به نظام ولایی دانست و گفت: عده‌ای در همین انقلاب در ده سال گذشته با نظام ولایی بودند؛ اما غربال شده و دچار ریزش شدند؛ چراکه دنیا شهوت‌های شیرینی دارد و امتحاناتی وجود دارد که هر کسی نمی‌تواند از آن سربلند بیرون آید.

آیت‌الله توکل
به گزارش خبرگزاری موج از قم

، آیت‌الله سید رحیم توکل شب گذشته طی سخنانی در حرم مطهر بانوی کرامت اظهار داشت: طبق فرموده حضرت لقمان، دنیا یک دریایی عمیق است که در آن بسیاری غرق شده‌اند و اگر بناست انسان از این دریا نجات پیدا کند باید تقوا داشته باشد.

 وی گفت: خداوند یک سوره به نام حضرت لقمان نازل کرده و به ایشان خیر کثیر از سوی خداوند اعطا شده است و دارای مقام و منزلت والایی است.

استاد حوزه علمیه افزود: انسان می‌تواند به مقامی برسد که سخنانش در قرآن ذکر شود که حضرت لقمان از مصادیق این نمونه والای انسانی است.

سخنران حرم بانوی کرامت خاطرنشان کرد: حضرت لقمان در کلامش صادق و در رفتارش امانت‌دار حقیقی، ترک‌کننده امور بیهوده، پوشاننده چشم از حرام و دارای قدرت کنترل زبان و دقت در لقمه حلال و حرام بوده است.

آیت‌الله توکل تأکید کرد: طبق فرموده حضرت لقمان اگر انسانی این امورات را انجام دهد باب حکمت برایش باز خواهد شد.

وی یادآور شد: اگر ظاهر و باطن انسان یکی باشد بسیار مناسب است؛ اما اگر ظاهر و باطن انسان فرق نماید نشانه نفاق است.

نماینده مجلس خبرگان رهبری در ادامه گفت: تقوا می‌تواند انسان را در مشکلات و معضلات و گمراهی‌ها نجات دهد چرا که انسان بدون عنایت خداوند نمی‌تواند مسیر درست را طی نماید.

وی افزود: عده‌ای در وضعیت آرام و در حال عادی ادعای تقوا دارند؛ اما مهم در زمان بحران و در مواقع امتحانات الهی است که انسان تقوا داشته باشد.

آیت‌الله توکل تأکید کرد: ضعف‌های کوچک شاید در ابتدا تهدیدی به‌حساب نیایند؛ اما به‌مرور زمان این ضعف‌ها عمیق خواهد شد و انسان را در معرض خطر ضلالت قرار می‌دهند.

سخنران حرم بانوی کرامت خاطرنشان کرد: خداوند انسان‌ها را امتحان می‌کند تا انسان متوجه ضعف‌های خود شود و به این مسئله قرآن کریم با صراحت در آیات مختلف متذکر شده است.

وی یادآور شد: امتحانات الهی یک سنت غیرقابل‌تغییر است و استثنا هم ندارد و انسان‌ها غربال خواهند شد و فقط نوع امتحانات فرق دارد.

آیت‌الله توکل اظهار داشت: اهالی نهروان بسیار متدین و اهل نماز و عبادات طولانی بودند به‌گونه‌ای که عبادات آن‌ها زبانزد مردم بود؛ اما درنهایت مقابل حضرت علی علیه‌السلام شمشیر کشیدند.

وی شهوت های شیرین دنیا را یکی از عوامل مهم پشت کردن به نظام ولایی دانست و گفت: عده‌ای در همین انقلاب در ده سال گذشته با نظام ولایی بودند؛ اما غربال شده و دچار ریزش شدند چرا که دنیا شهوت‌های شیرینی دارد و امتحاناتی وجود دارد که هر کسی نمی‌تواند از آن سربلند بیرون آید.

آیت‌الله توکل در پایان گفت: خداوند با احدی تعارف ندارد و تضمینی هم ندارد آنچه را که به انسان داده است پس نگیرد به همین خاطر خداوند امتیازی که به شیطان داده بود را به‌خاطر تکبر پس گرفت از درگاه خود طرد نمود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر