سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری:

اندیشه و تفکر امام خمینی(ره) برگرفته از مکتب امیرالمومنین و امام جعفر صادق (ع) بود

نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری گفت: اندیشه و تفکر امام خمینی(ره) برگرفته از مکتب امیرالمومنین و امام جعفر صادق (ع) بود

نماینده خبرگان قزوین
به گزارش خبرگزاری موج از قزوین

، مراسم گرامیداشت سالروز رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی و قیام خونین ۱۵ خرداد با حضور نماینده مردم قزوین در  مجلس خبرگان رهبری در ستاد انتظامی استان قزوین برگزار شد. 

آیت الله علی اسلامی فرا رسیدن رحلت جانسوز حضرت امام(ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد را تسلیت گفته و اظهار داشت: این ۲ واقعه مهم در این روزها با شهادت آیت الله رئیسی و همراهان انقلابی و ولایتمدار ایشان مقارن شده که هریک از آن ها ورقی از دفتر افتخار، غرور و بالندگی کشور است. 

 وی با اشاره به رخدادها و ضعف های سیاسی کشور در دوره قاجار و پهلوی افزود: حاصل این دوران تجزیه نقاط مهم و استراتژیک همچون "آرارات" و "بحرین" از ایران بود که هریک از آن ها در دنیای امروزی نقش تعیین کننده ای در روابط بین المللی دارند.

امام جمعه تاکستان بیان داشت: حضرت امام با شجاعت در مقابل این ظلم و استبداد شاهنشاهی که در حال تاراج کشور بود قدعلم کرد، که حوادثی چون قیام خونین ۱۵ خرداد توسط مردم ورامین و باقرآباد، تبعید حضرت امام از کشور و شهادت بزرگانی چون شهید انصاری بخشی از وقایعی است که انقلاب در مسیر خود سپری کرده است.

 وی با اشاره به حادثه دلخراش سقوط بالگرد رئیس جمهور فقید کشور، تصرح کرد: دیدیم که حتی شهادت این شهدای والامقام که معادلات سیاسی در روابط بین المللی را به نفع کشور عزیزمان دگرگون کرده بودند نیز خللی در روند و مسیر انقلاب ایجاد نکرده و با فرمان مقام معظم رهبری(مدظله) و هشدار ایشان به تمامی دشمنان هیچ مشکلی در امورات کشور ایجاد نشد.

 نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان  رهبری خاطرنشان کرد: این پایداری و استقامت انقلاب که با حرکت روزافزون خود به سمت شکوفایی حرکت می کند ناشی از اندیشه و تفکر حضرت امام خمینی(ره) می باشد که برگرفته از مکتب امیرالمومنین و امام جعفر صادق (ع) است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر