سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خبرداد:

تحقق بیش از ۱۰۰ درصدی کشت محصولات زراعی در طرح جهش تولید در دیمزارهای استان قزوین

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تحقق بیش از ۱۰۰ درصدی کشت محصولات زراعی در طرح جهش تولید در دیمزارهای این استان خبر داد.

کشت مجدد برنج
به گزارش خبرگزاری موج از قزوین

،حسن جلیلوند مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در نشست وبیناری طرح جهش تولید که با حضور فرامک عزیز کریمی مدیرکل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی و در استان قزوین با حضور نماینده ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و ناظر فنی طرح جهش تولید برگزار شد افزود: براساس برنامه ابلاغی برای‌ سال زراعی جاری ۱۲۰ هزار هکتار طرح جهش تولید در دیمزارها در استان تعیین شده که تاکنون در سطح ۱۲۱ هزار و ۶۳۱ هکتار یعنی بیشتر از برنامه ابلاغی کشت شده است.

وی اظهار داشت: در این طرح ۱۰ محصول زراعی گندم، جو، نخود، عدس، گیاهان علوفه ای، گیاهان روغنی و گیاهان دارویی به زیرکشت رفته که تاکنون ۱۰۲ هزار و ۳۲۶ هکتار گندم، شش هزار و ۸۷۳ هکتار جو، ۲۸۵ هکتار کاملینا، ۳۵ هکتار گلرنگ، ۸۴۰ هکتار علوفه دیم، سه هزارو ۹۱۱ هکتار نخود، ۴ هزار و ۷۸۵ هکتار عدس و دو هزار و ۵۷۴ هکتار گیاهان دارویی و...کشت شده است.

وی خاطر نشان کرد: این طرح درشش شهرستان و ۴۰۸ روستای استان در حال اجراست و بیش از چهار هزار نفر از کشاورزان طرف قرارداد تولید در طرح جهش تولید در دیمزارها هستند.

وی یادآور شد: تاکنون ۱۱۱ کشاورز برای اخذ تسهیلات کم بهره خرید ادوات کشاورزی دیم به بانک ملی معرفی که ۲۱ نفر موفق به دریافت ادوات شده اند و مابقی در دست اقدام است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: تاکنون ۱۸۰ برنامه آموزشی ترویجی برای کشاورزان برگزار که چهار هزار و ۵۱۱  نفر روز در این برنامه ها حضور داشتند و ۱۱ هزار و ۹۳ نفر روز نیز از آموزشهای انفرادی بهره مند شدند.

جلیلوند افزود: برداشت محصولات کاملینا و زیره سبز در دیمزارهای استان آغاز شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر