سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد

شهردار اقبالیه خبرداد:

تعویض سطل های زباله مکانیزه فرسوده توسط شهرداری اقبالیه

شهردار اقبالیه گفت:حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری به منظور ارتقاء بهداشت عمومی و همچنین زیباسازی مبلمان شهری و جلوگیری از پخش زباله در سطح شهر اقدام به تعویض تعدادی سطل زباله مکانیزه نموده است.

شهردار اقبالیه
به گزارش خبرگزاری موج از قزوین

، میکائیل سلمانی شهردار اقبالیه گفت:حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری به منظور ارتقاء بهداشت عمومی و همچنین زیباسازی مبلمان شهری و جلوگیری از پخش زباله در سطح شهر اقدام به تعویض تعدادی سطل زباله مکانیزه نموده است.

 سلمانی افزود:این امر موجب کاهش پراکندگی زباله های شهری در معابر عمومی می شود که با نصب این سطل ها زمینه تسریع در عملیات جمع آوری زباله شهری را فراهم خواهد کرد.

وی ادامه داد: نگهداری و محافظت از این سطل ها وظیفه شهروندان می باشد و نباید نقش شهروندان در زیبایی و پاکیزگی شهر نادیده گرفته شود چرا که  آنها می توانند در حفظ پاکیزگی شهر موثر واقع شوند.

سلمانی اظهار داشت:تمامی این مخازن به تناسب در خیابانها و معابر اصلی شهر نصب خواهد گردید ودر نظر داریم در آینده تعداد این مخازن را بر اساس نیاز افزایش دهیم و از شهروندان  تقاضا می شود زباله ها را راس ساعت معین در سطل های گالوانیزه قرار دهند تا شهرداری رادر راستای نظافت و پاکیزگی هرچه بیشتر شهر یاری رسانند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر