سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین:

بیش از ۹۵۳ هزار تخلف رانندگی در راه‌های استان قزوین به ثبت رسید

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین گفت: دوربین‌های ثبت تخلف نصب شده در راه‌های این استان در سال جاری ۹۵۳هزار و ۶۲۲ تخلف رانندگی را به ثبت رساندند.

مدیرکل راهداری قزوین
به گزارش خبرگزاری موج از قزوین

،جواد حق‌لطفی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین در این باره اظهار کرد: تمام راه‌های شریانی و اصلی استان قزوین تحت پوشش سامانه های ثبت تخلف عبور و مرور است و گزارش تخلفات ثبت شده از این دوربین‌ها به منظور اعمال قانون به پلیس راهور ارسال می شود.

، وی با بیان اینکه این میزان تخلفات، با ۴۴ دوربین ثبت تخلف عبور و مرور در مسیرهای ارتباطی استان به ثبت رسیده است، اضافه کرد: علاوه بر این در حال حاضر ۲۹ دستگاه نظارت تصویری و ۶۵ دستگاه تردد شمار به منظور رصد عبور و مرور در جاده های استان فعال است و به زودی ۶دستگاه دوربین نظارت تصویری جدید نیز به این ظرفیت افزوده خواهد شد.

حق‌لطفی ادامه داد:با استفاده و نصب همین دستگاه های تردد شمار از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۲۶میلیون و ۷۱۲ هزار و ۲۴۳ تردد وسایل نقلیه در راه های استان به ثبت رسیده که نسبت به سال گذشته ۵.۵درصد رشد داشته است.

وی گفت:از کل وسایل نقلیه‌ای که در همین مدت از راه های استان قزوین عبور کرده‌اند، ۱۶/۹۰ درصد آن مربوط به وسایل نقلیه سنگین بوده و میانگین سرعت خودروها در راه های قزوین ۷۷.۵۰ کیلومتر بر ساعت ثبت شده است.

حق‌لطفی همچنین با اشاره به فعالیت۲دستگاه سامانه توزین در حین حرکت به منظور کنترل اضافه تناژ بار گفت:در سال جاری ۱۸۷هزار و ۸۰۱تن بار مازاد بر ظرفیت مجاز با استفاده از همین سامانه کشف و توقیف شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین افزود: سامانه توزین در حین حرکت(WIM) از روش های هوشمند مفید و کاربردی برای بررسی و کنترل وزن وسایل نقلیه باری است که اطلاعات را بدون صرف وقت و به صورت برخط در اختیار کارشناسان حمل و نقل و پلیس راه قرار می‌دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر