سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری قزوین:

ذخیره‌سازی میوه شب عید با هدف کنترل قیمت‌ها نرخ‌ها صوت می‌گیرد

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری قزوین گفت: ذخیره‌سازی میوه شب عید با هدف کنترل قیمت‌ها و منطقی‌سازی نرخ‌ها صوت می‌گیرد؛ طرح تنظیم بازار میوه شب عید نیز به منظور رفاه مردم و کاهش دغدغه تأمین میوه در ایام عید اجرا می شود.

معاون اقتصادی قزوین
به گزارش خبرگزاری موج از قزوین

، علی رحمانی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری قزوین به همراه سعید زین‌آبادی مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قزوین و مدیر تعاون روستایی استان، در راستای بررسی کیفیت میوه شب عید و خرما از سردخانه محل ذخیره‌سازی میوه شب عید و خرمای ماه مبارک رمضان بازدید کردند.

رحمانی در حاشیه این بازدید، تصریح کرد: ذخیره‌سازی میوه شب عید با هدف کنترل قیمت‌ها و منطقی‌سازی نرخ‌ها صوت می‌گیرد؛ طرح تنظیم بازار میوه شب عید نیز به منظور رفاه مردم و کاهش دغدغه تأمین میوه در ایام عید و جلوگیری از نوسان و افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها اجرا می شود.

رحمانی با اشاره به ذخیره‌سازی میوه شب عید، بیان کرد: در ایام عید همواره تقاضای بالایی برای خرید پرتقال و سیب وجود دارد، بنابراین با توجه به افزایش تقاضا ذخیره سازی  انجام شده است.

وی اظهار کرد: میوه شب عید با کیفیت مناسب در استان قزوین توسط اتحادیه شرکت‌های تعاونی روستایی استان قزوین از  آذربایجان غربی و مازندران خریداری و ذخیره سازی شده است تا با حذف دلالان و واسطه گران از افزایش قیمت ها در پایان سال جلوگیری شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: با توجه به نزدیکی ایام ماه مبارک رمضان خرمای مضافتی نیز با کیفیت بالا و  به منظور توزیع با قیمت مناسب ذخیره سازی شده است که از ابتدای هفته آینده توزیع آن آغاز خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر