سرخط خبرها
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود
  • اصفهان قهرمان پارادو میدانی بانوان ایران شد
  • ارزیابی خودروهای آسیب‌دیده در جنگ شتاب گرفت، ۷۲درصد خسارت ها پرداخت شد
  • پرشدگی ۶۵ درصدی سدهای کشور
  • ۴۴.۵۷ میلیارد مترمکعب آب وارد مخازن شد
  • مرگ تلخ یک کوهنورد در ارتفاعات
  • انفجار خط لوله گاز در تبریز
  • پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
  • دومینوی استعفا در جام‌جهانی ادامه دارد
  • موکب‌های نجف تا کربلا در آپارتمان‌های تهران
  • تأمین اجتماعی: تماس‌های تلفنی مشکوک کلاهبرداری است
  • بازرسی ویژه از پمپ‌بنزین‌ها
  • استقرار بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی برای خدمت‌رسانی به زائران در مصلا
  • موضعگیری جدید ترامپ علیه چین
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان

رئیس کمیته امداد اداره قزوین خبرداد:

کمک یک میلیارد و ۸۷۲ میلیون تومانی به نیازمندان

رئیس کمیته امداد اداره قزوین گفت: در مرکز نیکوکاری طفلان مسلم محله راه آهن بیش از یک میلیارد و ۸۷۲ میلیون تومان کمک مردمی جمع آوری شده و به نیازمندان و محرومان مساعدت شده است.

کمیته امداد قزوین
به گزارش خبرگزاری موج از قزوین

، مسعود کلهر رئیس کمیته امداد اداره قزوین گفت: یکی از سایت های کمیته امداد امام خمینی (ره) براساس اساسنامه این نهاد ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری و توسعه مشارکت های مردمی است که یکی از راه های تحقق این امر ایجاد مراکز نیکوکاری است.

وی ادامه داد: در مراکز نیکوکاری اعضای اداره کننده از میان اقشار مختلف مردم هستند که هیچ رابطه مالی و استخدامی با کمیته امداد ندارند و تنها براساس رسالت دینی و تکلیف شرعی برای خدمت به نیازمندان اقدام می کنند.

رئیس کمیته امداد اداره قزوین اضافه کرد: یکی از مراکز نیکوکاری فعال در شهر قزوین که در محله راه آهن فعالیت دارد، مرکز نیکوکاری طفلان مسلم است که اغلب اعضای این مرکز را خانم ها تشکیل می دهند.

وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون در این مرکز نیکوکاری بیش از یک میلیارد و ۸۷۲ میلیون تومان به نیازمندان مساعدت شده است که از این میزان بیش از یک میلیارد و ۶۹۹ میلیون تومان کمک غیرنقدی بوده است.

کلهر عنوان کرد: از این میزان کمک جمع آوری شده بیش از ۵۹۹ میلیون تومان اطعام مهدوی، بیش از ۱۱۲ میلیون تومان لوازم ضروری زندگی، بیش از ۲۷۸ میلیون تومان احسان حسینی و بیش از ۲۹۱ میلیون تومان مشارکت در کمک به ایتام بوده است.

وی توضیح داد: از دیگر خدمات این مرکز نیکوکاری به نیازمندان محله می توان به حضور ۲۰ پزشک عمومی و متخصص و ویزیت رایگان مراجعان را اشاره کرد همچنین ۱۰۰ نفر از مددجویان از خدمات دندانپزشکی استفاده کرده اند.

رئیس کمیته امداد اداره قزوین اظهارکرد: اجرای اردوی قم و جمکران با حضور ۱۲۰ نفر، اجرای اردوی مشهد با حضور ۵۰ نفر، توزیع لباس گرم، توزیع لوازم ضروری منزل، ارائه کمک های دارویی و توزیع یک هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی از دیگر خدمات ارائه شده است.

وی یادآورشد: از دیگر خدمات این مرکز نیکوکاری می توان به اهدای ۴۰ مورد جهیزیه و ۵۰ مورد سیسمونی اشاره کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر