مدیر کل پشتیبانی امور دام استان قزوین خبرداد:

توزیع ۲۷ هزار و ۵۰۰ تن نهاده های دامی بصورت مدت دار در استان قزوین

مدیر کل پشتیبانی امور دام استان قزوین از توزیع ۲۷ هزار و ۵۰۰ تن نهاده های دامی بصورت مدت دار در این استان خبر داد.

نهاد دامی
به گزارش خبرگزاری موج از قزوین

، بهزاد غیاثوند مدیر کل پشتیبانی امور دام استان قزوین  گفت: با توجه به کاهش شدید بارندگی در سطح استان و همچنین نوسانات بازار و به منظور حمایت از تولید کنندگان داخلی استان  این میزان جو به صورت نقدی و مدت دار به تولید کنندگان حوزه دام و طیور استان توزیع و تحویل شده است.

به گفته وی؛ حدود ۱۷ هزار تن جو به اتحادیه ها، تشکل ها و کارخانجات خوراک دام و طیور، یک هزار و ۵۰۰ تن جو در بین جامعه عشایر و حدود  ۹هزار تن به دامداران روستایی و صنعتی توزیع شده است.

وی اظهار داشت: علاوه بر توزیع نقدی، نهاده جو مورد نیاز تشکل ها و دامداری ها به صورت مدت دار با هدف افزایش تولید گوشت قرمز عرضه می شود. 

غیاثوند یادآور شد: در راستای حل مشکلات نقدینگی تولیدکنندگان، فرصت شش ماهه در ماه های پایانی سال اهمیت زیادی دارد و اثرات آن در بخش تولید بیشتر خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر