سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

مدیرعامل نیروگاه شهیدرجایی خبرداد:

بازگشت واحد۲۵۰ مگاواتی به شبکه سراسری تولید برق

مدیرعامل نیروگاه شهیدرجایی گفت:واحد شماره ۳ بخاری نیروگاه شهید رجایی پس از انجام تعمیرات اساسی دوباره به مدار تولید پیوست.

نیروگاه شهید رجایی قزوین
به گزارش خبرگزاری موج از قزوین

، ابوالفضل موتابها مدیرعامل نیروگاه شهیدرجایی گفت: فعالیت های تعمیرات اساسی واحد شماره ۳ بخاری و بازگشت  دوباره آن به مدار تولید اظهار داشت : واحد  ۲۵۰  مگاواتی  شماره ۳  بخاری این نیروگاه که در مهر ماه ۱۴۰۲  برای انجام تعمیرات اساسی و به منظور بالا بردن سطح آمادگی تولید برق در پیک تابستان ۱۴۰۳ از مدار تولید برق خارج شده بود ، پس از حدود ۹۷  روز تلاش بی وقفه متخصصان نیروگاه شهیدرجایی، دوباره به مدار تولید پیوست.

مدیرعامل نیروگاه شهیدرجایی در تشریح فرآیند تعمیرات واحد ۲۵۰ مگاواتی شماره ۳ تصریح کرد: تعمیرات اساسی این واحد در حوزه های مکانیک، الکتریک و ابزاردقیق، از سوی متخصصان نیروگاه به انجام رسید که در حوزه مکانیک، تعمیرات اساسی توربین ، ژنراتور و سیستم تحریک، تعمیرات اساسی سیستم هیدرولیک، تعمیرات اساسی انواع والوهای اصلی، رفع نشتی از والوها، تعمیر اساسی بویلر فید پمپ، تمیزکاری لوله های دیواره های کوره، تعویض لوله های فاینال رهیت بویلر و ... بخشی از فعالیت هایی بود که در این حوزه به انجام رسید. 

رئیس هیات مدیره نیروگاه شهید رجایی ضمن تاکید بر نقش مهم وکلیدی تجهیزات الکتریکی و ابزار دقیقی اظهار داشت : متخصصان امور الکتریک و ابزاردقیق این نیروگاه نیز بازدید از ترانسفورماتورها، بازدید و تعمیر الکتروموتورهای ۶/۶ کیلوولت و ۴۰۰ ولت، تست انواع کارت های ابزاردقیقی، بازدید و سرویس انواع بریکرها، تعمیر تجهیزات ابزاردقیقی والکتریکی را انجام داده اند .

وی بیان داشت: هرساله به منظور اطمینان از عملکرد واحدهای ۱۳گانه نیروگاه شهیدرجایی در تولید انرژی الکتریکی پایدار، واحدهای این نیروگاه متناسب با ساعت کارکرد آن و براساس دستورالعمل های مربوطه تحت تعمیرات اساسی، نیمه اساسی و دوره ای قرار می گیرند که در این فصل از تعمیرات هم، ۱۷ خروج تعمیراتی برنامه ریزی شده است که از اوایل مهرماه، آغاز شده و تا پایان اردیبهشت سال۱۴۰۳ ادامه خواهد یافت.

گفتنی است، نیروگاه شهیدرجایی با ظرفیت نامی ۲۰۴۲ مگاوات، تاثیر بسزایی در تامین برق پایدار و مطمئن هموطنان دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر