سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری قزوین خبرداد:

ممنوعیت به کارگیری اتباع بیگانه بدون پروانه اقامت و اشتغال

مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری قزوین گفت:به منظور جلوگیری از تبعات سوء ورود و اقامت غیر مجاز و اشتغال بدون مجوّزاتباع بیگانه‌، کلیه دستگاه خدمات رسان ، کارفرمایان و صاحبان مشاغل مکلف به رعایت قوانین در این خصوص می باشند و قطعا با متخلفین مطابق قوانین برخورد خواهد شد.

مدیرکل اتباغ_ع قزوین
به گزارش خبرگزاری موج از قزوین

،جلسه کمسیون ساماندهی اتباع خارجی استان قزوین با حضور دکتر طریقی مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری قزوین و سایر اعضاء در محل جلسات معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین برگزار شد 

در این جلسه طریقی مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی گفت : با توجه به حضور  اتباع خارجی در  استان قزوین و اینکه اشتغال به کار آنان در‌کشور  مستلزم رعایت قوانین و همچنین ‌اخذ روادید ورود، با حق کار مشخص و همچنین اخذ پروانه اشتغال طبق شرایط مقرّر در مواد۱۲۰ و ۱۲۱  قانون کار می‌باشد .

لذا اتباع بیگانه ای که بدون مجوّز وارد خاک ایران‌شده و یا بدون داشتن پروانه اقامت موقت یا دایم‌، در ایران سکونت نموده اند و همچنین اقدام‌کارفرمایان در به کارگیری اتباع بیگانه فاقد پروانه کار و یا افرادی که مدت اعتبار پروانه کارشان منقضی شده است.

وی اضافه کرد:طبق مواد ۱۵ و ۱۶ قانون راجع به ورود و اقامت  اتباع خارجه در ایران‌ و ماده‌۱۸۱قانون کار جرم بوده و مستلزم مجازات مرتکب است و به منظور جلوگیری از تبعات سوء ورود و اقامت غیر مجاز و اشتغال بدون مجوّزاتباع بیگانه‌، کلیه دستگاه خدمات رسان ، کارفرمایان و صاحبان مشاغل مکلف به رعایت قوانین در این خصوص می باشند و قطعا با متخلفین مطابق قوانین برخورد خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر