مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین:

موفق به کاهش ۲ میلیون مترمکعب گاز مصرفی شدیم

مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین از کاهش بیش از دو میلیون مترمکعب گاز طبیعی خبر داد.

مدیرعامل گاز قزوین
به گزارش خبرگزاری موج از قزوین

، علی حجتی‌پور در جلسه‌ای که در حاشیه بازدید استاندار قزوین و مدیر منطقه ۳ عملیات خطوط انتقال گاز از ایستگاه تقویت فشار و مرکز بهره برداری خطوط انتقال گاز شماره دو قزوین در منطقه لیاء برگزار شد، گفت: با برنامه‌ریزی، فرهنگ‌سازی و مشارکت مشترکان صنعتی و خانگی توانستیم مصرف گاز را بیش از دو میلیون مترمکعب کاهش دهیم و این روند با کمک مردم همچنان ادامه دارد.

وی افزود: در این جبهه کاری همکاران ما به‌صورت شبانه‌روزی برای تثبیت فشار گاز و تداوم توزیع گاز استان‌های شمال و غرب کشور تلاش می‌کنند.

مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین همچنین از ناترازی ۳۰۰ میلیون مترمکعبی گاز کشور در سال جاری خبر داد و بیان کرد: تلاش داریم با مدیریت بهینه مصرف در بخش خانگی و صنعتی به‌ویژه در صنایع پتروشیمی، فولاد و سیمان این ناترازی را جبران و تأمین کنیم.

حجتی‌پور اضافه کرد: اعتقاد داریم گاز به خودی خود خلق ارزش نمی‌کند بلکه مدیریت مصرف به آن ارزش می‌دهد از همین‌رو تلاش داریم تا امسال نیز تأمین گاز خانگی و صنعت با کمترین وقفه انجام شود.

در ادامه حجتی‌پور به همراه استاندار قزوین از بخش‌های مختلف ایستگاه تقویت فشار و مرکز بهره‌برداری خطوط انتقال گاز قزوین بازدید کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر