سرخط خبرها
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب

مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین خبر داد؛

برگزاری اختتامیه کنگره ملی شعر شهدای امنیت در هفته پیش‌رو

مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین از برگزاری اختتامیه کنگره ملی شعر شهدای امنیت در هفته پیش‌رو خبر داد.

مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین
به گزارش خبرگزاری موج از قزوین

، علی حجتی‌پور مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین با اعلام این مطلب که اختتامیه شعر شهدای امنیت ۱۴ آذر ماه برگزار می‌شود، گفت: سخنران این اختتامیه حجت‌الاسلام ابوترابی است و برنامه با اجرای سید کمال هاشم‌زاده مجری شبکه قرآن و با حضور میهمانان و شاعران مطرح کشوری و خانواده‌های شهدای امنیت در محل سالن اجتماعات شرکت گاز استان برگزار خواهد شد.

وی برگزاری اختتامیه این کنگره را مایه افتخار استان دانست و افزود: اگرچه مأموریت اصلی شرکت گاز ورود مستقیم به عرصه‌های فرهنگی نیست اما از آنجا که امنیت و رفاه امرور همه ما مدیون ایثارگری و جانفشانی شهداست، بنابراین برگزاری این اختتامیه را در استان و به میزبانی شرکت گاز استان قزوین وظیفه خود دانستیم.

مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین به تأکیدات مقام معظم رهبری درباره ضرورت جهاد تبیین اشاره کرد و گفت: هنر همواره حائز بالاترین و گیراترین اثرگذاری است و در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی نیز یکی از راه‌های موثر بوده، از همین‌رو برگزاری کنگره ملی شعر شهدای امنیت را یکی از اقدامات سازنده در این راستا می‌دانیم.

حجتی‌پور اضافه کرد: جریان‌سازی ادبی مهم‌ترین هدفی است که در گام دوم انقلاب تعریف شده و امید داریم اقدامات فرهنگی از جمله کنگره ملی شعر شهدای امنیت علاوه بر اشاره به مظلومیت این شهدا، بتواند در مسیر اهداف موردنظر حرکت کند.

وی بیان کرد: موضوعات کنگره شعر شهدای امنیت در ۵ محور از جمله شهدای امنیت و دفاع از امنیت ملی و تمامیت ارضی، جایگاه شهدای امنیت در میدان جهاد تبیین، تبیین جنگ ترکیبی و شناختی دشمنان انقلاب، نقش و جایگاه شهدای امنیت در نمادهای عزت ملی و شهدای امنیت و همبستگی و اتحاد ملی معین شده بود.

به گفته حجتی‌پور در مجموع بیش از هزار اثر فاخر از سراسر کشور به دبیرخانه کنگره رسیده که توسط داوران کنگره مراحل پایانی داوری را می‌گذراند.

مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین در پایان ادامه راه شهدا را یک وظیفه همگانی دانست و ابراز داشت: اگرچه برگزاری این کنگره تلاشی برای زنده نگهداشتن یاد شهداست اما هیچ اقدامی نمی‌تواند جبران کننده فداکاری‌ آنها و از خودگذشتگی خانواده‌هایشان باشد.

گفتنی است اختتامیه کنگره ملی شعر شهدای امنیت روز سه‌شنبه ۱۴ آذر ساعت ۱۴ در محل سالن اجتماعات شرکت گاز استان قزوین برگزار خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر